GALATASARAY

Galatasaray kritik Trabzonspor sınavına çıkıyor

Galatasaray için Trabzonspor maçı Avrupa yarışı adına kritik önem taşıyor.

Galatasaray kritik Trabzonspor sınavına çıkıyor

Ligde 6.’lığa gerileyen G.Saray için Trabzon maçı Avrupa yarışı adına kritik önem taşıyor. Salı günü ise yönetimin sınavı başlayacak, İsviçre’de 1+1 yıl men tehlikesini savuşturmak için savunma verilecek. 25 Şubat’ta Lazio rövanşı ise tüm gidişatı belirleyecek. 

Galatasaray Kulübü, 5 günlük süreçte geleceğini etkileyecek yoğun bir trafiğe girecek. Sarı-Kırmızılılar, bu kısacık sürede hem sahada hem de dışarıda kader niteliği taşıyan kritik sınavlar verecek.

1- PAUN KAYBI PROTESTO GETİRİR

Türk Telekom Arena’da bugün oynanacak Trabzonspor maçı, G.Saray’ın ligde ilk 3 şansını devam ettirmesi açısından büyük önem taşıyor. Galibiyet dışında alınacak farklı bir skor, Arena’da Lazio maçında başlayan protestoları tetikleyebilir. Yönetim, Mustafa Denizli ve oyunculara daha sert tepkiler doğurabilir. Sarı- Kırmızılılar’da hedef güzel futbol ve mutlak galibiyet. Alınacak üç puan, Lazio rövanşı öncesi moralleri yükseltecek.

Galatasaray Trabzonspor maçına doğru işte kadrolar

2- ÖZBEK, UEFA’YI İKNA PEŞİNDE

Habertürk'te yer alan habere göre; G.Saray’ın en zor sınavı salı günü yaşanacak... Başkan Dursun Özbek ve yönetim kurulu, İsviçre’ye giderek Cenevre’de UEFA’nın karşısına çıkacak. Avrupa’dan 1+1 yıl men edilme tehlikesiyle karşı karşıya kalan yönetim, alınacak nihai karar öncesinde son savunmasını yapacak. Sarı-Kırmızılı heyet, mali tablodaki olumlu gelişmeleri gösterip cezanın ileri bir tarihe ertelenmesini talep edecek. Burak Yılmaz’ın satışı, ‘Tek bilek tek yürek’ projesi, diğer kampanyalar ve kulübün iletişim organlarının kiralanması karşılığı elde edilecek gelirlerle UEFA komisyonunun kararını değiştirmesine çalışılacak.

3- RÖVANŞTA YA TUR YA TUFAN

Kader haftasının son kritik virajı ise 25 Şubat Perşembe gecesi Roma’da oynanacak Lazio rövanşı... İstanbul’daki ilk maçta İtalyan rakibi ile 1-1 berabere kalarak önemli bir avantajı yitiren Aslan, bu maçtan alacağı skora göre Avrupa macerasına ya tamam ya da devam diyecek. Şayet G.Saray, Avrupa Ligi’ne veda ederse, koltuğu sallanan teknik direktör Mustafa Denizli’nin geleceği tartışılmaya devam edecek.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER