KONYASPOR

Galatasaray - Konyaspor maçındaki penaltıya ilişkin iki flaş iddia!

Şansal Büyüka iki flaş iddia ortaya attı. Büyüka, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in bir kez daha PFDK'ya sevk edileceğini öne sürdü.

Galatasaray - Konyaspor maçındaki penaltıya ilişkin iki flaş iddia!

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Atiker Konyaspor'la 1-1 berabere kalmış ve Hüseyin Göçek'in çaldığı penaltı gündeme oturmuştu. Sarı-kırmızılı camiadan penaltıya ilişkin sert açıklamalar gelirken başkan Mustafa Cengiz Fırat Aydınus, Halis Özkahya ve Hüseyin Göçek'in hakemliği bırakmasını istediklerini dile getirmişti. Daha önce iki kez ceza alan Mustafa Cengiz'in son açıklaması nedeniyle bir kez daha PFDK'ya sevk edileceği ve daha ağır bir ceza alacağı iddia edildi.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Atiker Konyaspor'la 1-1 berabere kalmıştı. Mücadelede 88. dakika oynanırken Serdar Aziz'le girdiği ikili mücadele sonrasında Skubic'in yerde kalmasının ardından hakem Hüseyin Göçek beyaz noktayı göstermişti. Sarı-kırmızılı futbolcuların yoğun itirazı sonrasında VAR'la irtibat kuran Göçek pozisyonu izlemeye gerek duymamış ve penaltıyı vermişti. Mücadele bu penaltıdan gelen golle 1-1 sona erdikten sonra Mustafa Cengiz ve Abdurrahim Albayrak sert açıklamalar yapmıştı.

Serdar Aziz'in tartışmalı penaltı pozisyonu

Sarı-kırmızılıların yönetim kurulu cumartesi günü acil toplanırken daha sonra Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz bir açıklama yapmış, TFF'yi tüm kurullarıyla istifaya davet etmişti. Cengiz ayrıca olaylı Fenerbahçe derbisinin hakemi Fırat Aydınus, Konyaspor maçının VAR hakemi Halis Özkahya ve orta hakemi Hüseyin Göçek'in de mesleklerini bırakmasını istediklerini dile getirmişti.

BeIN SPORTS'un yayınında Şansal Büyüka konuya ilişkin olarak iki flaş iddia ortaya attı. Büyüka Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in bir kez daha PFDK'ya sevk edileceğini öne sürüldüğünü ve daha fazla ceza alacağını dile getirdi.

Büyüka ayrıca Konyaspor maçı VAR hakemi Halis Özkahya'nın yakın çevresine "O anda basiretim bağlandı. Çok üzgünüm" dediğinin öne sürüldüğünü de kaydetti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER