GALATASARAY

Galatasaray kombine fiyatları belli oldu

Galatasaray kombine fiyatlarını açıkladı. Galatasaray'da yeni sezonun kombine fiyatları resmi site üzerinden taraftarlara duyuruldu. Sarı kırmızılıların sabırsızlıkla beklediği yeni sezon kombinelerinde geçen yıla oranla uygulanan zam dikkat çekti.

Galatasaray kombine fiyatları belli oldu

Sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da yeni sezon için kombine fiyatları açıklandı.

Galatasaray'dan kombine satışlarıyla ilgili yapılan açıklama şu şekilde:

"Türkiye'nin tek 4 yıldızlı takımı olan enlerin ve ilklerin kulübü Galatasaray'da yeni dönem kombineleri 1080 TL'den başlayan fiyatlarla; 31 Mayıs Perşembe günü saat 11:00'den itibaren passo.com.tr, Beyoğlu GSStore ve Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu kombine satış gişelerimizden yenilenmeye başlıyor. Taraftarlarımıza özel, GSBonus kredi kartlarına vade farksız 3, 6 ve 9 taksit imkanı sunuluyor.

SON GÜN 13 HAZİRAN : Kombine yenileme hakkı olan taraftarlarımız bu kampanyadan 13 Haziran 2018 Çarşamba gününe kadar % 10 yenileme indiriminden faydalanabilecekler. Yenileme süresi kesinlikle uzatılmayacaktır.

Kombine maçlık devirden kazandığınız puanlar 13 Haziran 2018 Çarşamba gününe kadar kullanmadığı takdirde iptal edilecektir. Bu haktan sadece kombine sahibi faydalanabilecektir.

Kombine yenilemelerinde sadece GALATASARAY LOGOLU Passolig kartları geçerlidir."

Galatasaray Nagatomo'nun bonservisini aldı

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER