GALATASARAY

Galatasaray ile Trabzonspor 90. randevuya çıkıyor

Galatasaray Trabzonspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Galatasaray'a konuk olacak. İki takım Süper Lig'deki 90. randevularına hazırlanıyor.

Galatasaray ile Trabzonspor 90. randevuya çıkıyor

Lider Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 27. hafta mücadelesinde Trabzonspor’u konuk edecek. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi hakem Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus'un yardımcılıklarını Serkan Ok, Aleks Taşçıoğlu yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Özgür Yankaya görev alacak.

Galatasaray ile Trabzonspor, bugüne kadar lig, kupa ve özel müsabakalar toplamında 124 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalarda 56 kez takımımız galip gelirken, 41 kez Trabzonspor sahadan üstünlükle ayrıldı.

27 karşılaşma sonunda ise eşitlik bozulmadı. İki takım bugüne kadar Süper Lig’de 89 kez karşılaşırken Galatasaray galibiyet sayılarında 39-29’luk üstünlük sağladı. 21 maçta ise kazanan çıkmadı. Geride kalan 89 maçta Galatasaray 114 kez rakip fileleri havalandırırken, Trabzonspor 99 gol kaydetti. Bu mücadelelerdeki en farklı sonuçlara bakıldığında takımımızın, Trabzonspor’a karşı 26 Mayıs 2001’de İstanbul’da 4-0'lık galibiyeti öne çıkıyor. Trabzonspor’un en farklı galibiyeti ise 1 Ekim 1995'te 4-1’lik sonuçla geldi. 
 
Galatasaray’da bu karşılaşma öncesi Serdar Aziz ve Sofiane Feghouli sarı kart ceza sınırında bulunuyor. İki oyuncu bu mücadelede kart görmeleri halinde ligin 28. haftasındaki Gençlerbirliği mücadelesinde takımdaki yerini alamayacak. Fenerbahçe mücadelesinde sarı kart gören Fernando Reges ise cezalı duruma düştüğü için Trabzonspor mücadelesinde forma giyemeyecek. Cezasını tamamlayan Mariano teknik direktörümüz Fatih Terim’in görev vermesi halinde karşılaşmada oynayabilecek.
 
Galatasaray ile Trabzonspor arasında ligin ilk yarısında oynanan mücadeleyi bordo-mavililer 2-1’lik sonuçla kazanmıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER