FUTBOL

Galatasaray golcü transferinde bombayı patlatıyor

Kadrosuna iki forvet takviye yapmayı planlayan Galatasaray, rotayı Sparta Prag'ın parlayan yıldızı Benjamin Tetteh'e kırdı.

Galatasaray golcü transferinde bombayı patlatıyor - Sayfa 1

Serdar Aziz ile Eren Derdiyok'la yolları ayırıp Garry Rodrigues'i El İttihad'a satan Bursaspor'la yollarını ayıran Emre Taşdemir ve Brezilyalı savunmacı Marcao'yu transfer eden Galatasaray'da hareketli saatler yaşanıyor. Çin'den Brezilyalı golcü Alan'la prensip anlaşmasına varan sarı-kırmızılılarda yeni bir golcü gündeme geldi.

Galatasaray golcü transferinde bombayı patlatıyor - Sayfa 2

KİRALAMA FORMÜLÜ: Kadrosuna iki forvet takviye yapmayı planlayan Galatasaray, rotayı Sparta Prag'ın parlayan yıldızı Benjamin Tetteh'e kırdı. 21 yaşındaki Ganalı futbolcu için Çekya kulübü 12 milyon Euro bonservis istedi. Cimbom ise 8 milyon Euro'luk satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiralama teklifini iletti.

Galatasaray golcü transferinde bombayı patlatıyor - Sayfa 3

Görüşmelerin devam ettiği öğrenilirken, G.Saray, Tetteh'i kiralaması halinde sezon sonu Ozan Kabak'tan gelecek parayı bu futbolcuya vermeyi planlıyor.

Galatasaray golcü transferinde bombayı patlatıyor - Sayfa 4

21 yaşındaki Benjamin Tetteh 1.93 boyunda. Semih Kaya'nın da oynadığı Sparta Prag'da forma giyen Ganalı futbolcu bu sezon ligde 19 maçta 9 gol attı, 2 asist yaptı.