GALATASARAY

Galatasaray Fenerbahçe derbi tarihi için 3 ihtimal

TT Arena’da oynanması planlanan derbinin terör endişesi ile ileri bir tarihe ertelenmesiyle gözler sıkışık fistüre çevrildi.

Galatasaray Fenerbahçe derbi tarihi için 3 ihtimal

G.Saray ve F.Bahçe’den belirlenen günlerden birinde mutabakata varmalarını isteyen Futbol Federasyonu yetkilileri, ezeli rakiplerin ortak paydada buluşmasını istiyor. Aksi halde günü TFF kararlaştıracak.

Hem G.Saray hem de F.Bahçe’nin yollarına Ziraat Türkiye Kupası’nda da devam ediyor olması yüzünden takvim oldukça sıkışırken, en boş tarih olarak 28 Nisan ön plana çıkıyordu. 

Erteleme kararının ardından bu konu üzerine kafa yoran Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri, yaptıkları titiz çalışma sonrası alternatifleri 3’e çıkardı. Her iki takım da kendilerine göre bir gün belirlese de TFF, kulüplerden 6 Nisan, 13 Nisan ve 28 Nisan günlerinden birini seçmelerini istedi.

Galatasaray'dan flaş derbi başvurusu

TOP TEKNİK EKİPLERDE

Federasyon yöneticilerinin G.Saray ve F.Bahçe cephesinden söz konusu tarihlerden birinde mutabakata varmalarını da söyledi. Uzlaşma sağlanamaması halinde ise TFF, 6, 13, 28 Nisan’dan birini seçerek kulüplere karşılaşmanın oynanacağı günü bildirecek.

Numan Kurtulmuş'tan ertelenen derbi için açıklama

Vatan Gazetesi'nin haberine göre; Her iki kulübün idarecilerine konu hakkında bilgilendirme yapılırken, hem G.Saray hem de F.Bahçe cephesi teknik heyetleriyle de görüşüp, takvim üzerinden bir seçim yaptıktan sonra kararlarını Türkiye Futbol Federas-yonu’na iletecekler.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER