GALATASARAY

Galatasaray-Erzurumspor maçı sonucu ve geniş özeti

Spor Toto Süper Lig'de 7. hafta heyecanı Galatasaray Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı ile başladı. Galatasaray, zorlandığı maçta konuğunu 1-0'lık skorla mağlup etti ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna yerleşti.

Galatasaray-Erzurumspor maçı sonucu ve geniş özeti

Spor Toto Süper Lig’de 7. hafta heyecanı Galatasaray ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u bir araya getiren karşılaşma ile başladı. Müsabakada ev sahibi ekip Galatasaray, 1-0 kazanarak 15 puana yükseldi ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturarak Şampiyonlar Ligi’nde Porto deplasmanı öncesinde moral depoladı

Fatih Terim’in Galatasaray’ın başındaki 300. maçı olan karşılaşmada Aslan’a galibiyeti getiren golü 74’te Maicon kaydetti. Gol öncesinde korneri kullanan isim olan Ömer Bayram, sarı-kırmızılı formayla çıktığı ilk maçında asist kaydetmiş oldu. Konuk ekip Dadaşlar ise 2 puanla son sırada kaldı.

Galatasaray’da cezalı Younes Belhanda ve sakatlığı süren Selçuk İnan forma giyemedi. Teknik Direktör Mehmet Altıparmak ile yollarını ayırdıktan sonra Mehmet Özdilek’le görüşmelerini sürdüren Erzurumspor’da ise Egemen Korkmaz, Arsen Khubulov ve Sefa Akgün’ün sakatlıkları nedeniyle görev yapamadı. Erzurumspor’la resmi sözleşme imzalayacak olan Mehmet Özdilek yeni takımını tribünde takip etti.

Galatasaray-Erzurumspor maçı fotoğraflarıGalatasaray-Erzurumspor maçı fotoğraflarıGalatasaray-Erzurumspor maçı fotoğraflarıGalatasaray-Erzurumspor maçı fotoğraflarıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

GALATASARAY: 1 - 0 :ERZURUMSPOR

Maç Sonu: Ve maçın hakemi karşılaşmanın sona erdiğini bildiren düdüğü çalıyor. Maç sona erdi.

90+3. dakika: Galatasaray takımından Garry Rodrigues, Lokman Gor ile mücadelesinde rakibine çelme takıyor ve hakem serbest vuruşa işaret ediyor.

90. dakika: Dördüncü hakem kararı ile maç 4 dakika uzayacak.

89. dakika: Taktik bir değişiklik; Emrah Bassan oyundan çıkıyor ve yerine Osman Sahin oyuna dahil oluyor.

85. dakika: Sağ kanattan bir anda Galatasaray ceza alanına sokulan Kone kaleciyle karşı karşıya kalmak üzereyken son anda araya giren Maicon kritik bir hamleyle topu kornere yolladı.

84. dakika: Kale vuruşunu yaptıktan sonra bacağından bir problem yaşayan Muslera'nın tedavisi tamamlandı, oyun kaldığı yerden devam ediyor.

82. dakika: Galatasaray'da Feghouli yerini Yunus Akgün'e bıraktı.

79. dakika: Erhan'ın pasıyla ceza alanına sokulan Munsy sağ çaprazdan vurdu, savunmaya çarpan top kornere çıktı.

77. dakika: GOL sonrası Erzurumspor'da moraller bozuldu, Galatasaray topun kontrolünü istediği gibi sağlıyor.

75. dakika: Oyuncu Değişikliği İbrahim Akdağ Taylan Antalyalı

74. dakika: GOL Ömer Bayram'ın sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda ön direkte kafayı vuran Maicon topu köşeden ağlara yolladı: 1-0

71. dakika: Sarı Kart Fernando Francisco Reges

70. dakika: Oyuncu Değişikliği Gilles Sunu Erhan Çelenk

65. dakika: Galatasaray'da Ryan Donk yerini Onyekuru'ya bıraktı.

64. dakika: Erzurumspor'da İbrahim Akdağ uzak mesafeden sert vurdu, top yandan auta çıktı.

62. dakika: BB Erzurumspor'da Lokman Gör zaman geçirmeye yönelik hareketleri nedeniyle sarı kart gördü.

56. dakika: Bu kez ceza alanı ön çizgisinde topu alan Ndiaye sol çaprazdan içeri sokuldu ve karşı karşıya pozisyonda yerden bir vuruş yaptı, kaleci Sehic topu bu kez ayaklarıyla çıkardı.

51 dakika: Sofiane Feghouli ceza alanı dışından hafif sağ çaprazdan kaleyi denedi, sert şutunda top az farkla üstten auta gitti.

48. dakika: Kendi yarı alanının ortalarında Ndiaye'ye faul yapan Moussa Kone sarı kart gördü.

47. dakika: Ömer Bayram'ın pasıyla Rodrigues soldan ortasını yaptı, ön direkteki Eren'i aşan top ters taraftan ceza alanını terk etti.

46. dakika: İkinci yarı başladı!

Devre Arası: Hakem ilk yarıyı bitiren düdüğü çalıyor.

45+2. dakika: Sarı Kart Ömer Bayram

45. dakika: İlk yarının sonuna en az 3 dakika ilave edildi.

43. dakika: İlk yarıda son anlara girilirken Erzurumspor oyun üstünlüğünü eline aldı.

41. dakika: Bu arada VAR hakemleri, az önce rakip ceza alanı önünde topu alan Rodrigues'le İbrahim Akdağ arasındaki pozisyonda penaltı olup olmadığını inceledi, bu sırada hakem Erzurumspor'un köşe vuruşunu birkaç saniye bekletti ancak devam kararı çıktı.

40. dakika: Oyun bir hayli hareketlendi, önce Rodrigues'le Galatasaray ardından Munsy'le Erzurumspor rakip kalede tehlike yaratmak istediler ancak her ikisine de savunma izin vermedi.

38. dakika: Galatasaray'da Emre Akbaba yerini Fernando'ya bıraktı.

36. dakika: Oyuncu Değişikliği Emre Akbaba Yunus Akgün

30. dakika: Erzurumspor'un rakip yarı alanın ortalarından kazandığı serbest vuruşta dar açıya rağmen Emrah Başsan doğrudan kaleyi denedi, top farklı şekilde yandan auta çıktı.

26. dakika: Erzurumspor etkili geldi. Sol kanattan atağa çıkan Sunu'nun penaltı noktasına doğru çevirdiği topu Emrah'tan önce son anda araya giren Ömer Bayram uzaklaştırdı.

23. dakika: Sağ taç çizgisi önünde topu alan Feghouli rakiplerinden birer birer sıyrılıp içeri girdi ve pasını çıkardı, ön direkte Emre Akbaba'nın gelişine yerden vuruşunda top kaleci Sehic'te kaldı.

21. dakika: Bu kez Erzurumspor sol beki Leo atağa çıktı. Rakiplerini çalımlayan Fransız futbolcu ceza alanı sol çaprazından şutunu çekti ancak takım arkadaşına çarpan top yandan auta çıktı.

20. dakika: Ömer Bayram sol kanattan bir kez daha etkili bindirdi, son çizgiden ortasında kaleci Sehic'i geçen topu Leo kornere yolladı.

18. dakika: Erzurumspor maçın başından bu yana hücuma çıkarken yaptığı top kayıpları nedeniyle kalesinde ciddi tehlikeler yaşadı.

16. dakika: Erzurumspor yine çıkarken topu kaptırdı. Sol kanattan içeri sokulan Garry Rodrigues topu sağına çekip yerden vurdu, Sehic iki hamlede kontrolü sağladı.

15. dakika: Erzurumspor'un çıkarken kaptırdığı top sonrası Mariano ortasını yaptı, Feghouli'nin topuğuyla çevirdiği topa N'Diaye ceza alanı dışından gelişine vurdu ancak çerçeveyi tutturamadı.

13. dakika: Bu kez Sehic'in hatasıyla Garry Rodrigues topu kaptı ancak onun ara pasında Emre Akbaba topa yetişemedi. 

11. dakika: N'Diaye'nin orta alanda kaptırdığı top sonrası Erzurumspor iki kişiyle hızlı atağa çıktı, son anda yetişen Donk sakatlanma pahasına topu kaptı ve tehlikeyi sonlandırdı.

10. dakika: İki takım da savunma arkası koşularla tehlikeler yaratmaya çalışıyor. Bu kez Galatasaray'da N'diaye savunma arkasına iyi sarktı ancak Donk'un gönderdiği topu istediği gibi kontrol edemeyince tehlike büyümeden sonlandı.

8. dakika: Sehic'in kendi ceza alanı dışından vurduğu topta Galatasaray savunması durakladı, Munsy bir anda hareketlendi. Muslera kendi yarı alanının ortalarına kadar çıkarak tehlikeyi uzaklaştırdı, bu sırada Munsy için ofsayt bayrağı da kalktı.

6. dakika: Donk'un ceza sahasına havalandırdığı topu Rodrigues sol çaprazda kontrol etti, ortaya çevirmek istediği top savunmaya çarpıp kornere çıktı.

5. dakika: Maç oldukça tempolu başladı. Galatasaray ilk andan itibaren Erzurumspor kalesinde baskı kuruyor.

4. dakika: Galatasaray'da Eren Derdiyok'un savunma arkasına doğru gönderdiği topa Emre Akbaba hareketlendi, karşı karşıya pozisyonda vuruşunu Sehic çıkardı ancak pozisyonun bitmesini bekleyen yardımcı hakem Emre için ofsayt bayrağını kaldırdı.

3. dakika: Emrah'ın sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda Muslera boşa çıktı ancak öncesinde kendisine yapılan bir faul vardı.

2. dakika: Bu kez Erzurumspor hızlı çıktı. Savunma arkasına gönderilen topa Emrah hareketlendi ancak son anda araya giren Serdar Aziz topu kafayla kornere yolladı.

1. dakika: İlk düdük çaldı ve maç başladı! Sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında içeri çevrilen topa Emre Akbaba hareketlendi ancak hemen arkasındaki savunma onu itince Galatasaray ceza yayının hemen üzerinden serbest vuruş kazandı.

GALATASARAY: Muslera, Mariano, Maicon, Serdar, Ömer Bayram, Donk, Ndiaye, Emre Akbaba, Feghouli, Garry Rodrigues, Eren Derdiyok

BŞB ERZURUMSPOR: Ibrahim Sehic, Stephane Acka, Leo Schwechlen, Gilles Sunu, Lokman, Auremir, İbrahim, Jasmin Scuk, Ridge Munsy, Emrah Başsan, Moussa Kone

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER