GALATASARAY

Galatasaray derbiye farklı 11 ile çıkacak

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Fenerbahçe derbisinde çok farklı bir 11 çıkaracak.

Galatasaray derbiye farklı 11 ile çıkacak

Sarı-kırmızılılarda ilk neşter defansa vurulacak. Semih kulübeye geçecek, iyileşen Hakan Balta stoperde görevlendirilecek. Sakatlığı geçen Sabri sağ, Olcan ise sol bekte forma giyecek. Forvet de Umut’a emanet edilecek.

Galatasaray, kötü geçen sezonda kendisi için prestijden başka bir anlam ifade etmeyen derbide büyük değişim geçirecek. Çaykur Rizespor ile berabere kalarak ligdeki sıralamaya göre Avrupa vizesi alması zora giren Cim-Bom’da Fenerbahçe karşısında taşlar yerinden oynayacak.

Galatasaray için tek teselli Fenerbahçe derbisi

Buna göre teknik direktör Riekerink, ilk planda savunmaya neşter vuracak. Denayer’in buradaki performansından memnun olan Hollandalı teknik adam, sakatlıktan dönen Hakan Balta’yı savunmanın merkezinde oynatacak. Böylece Semih Kaya kulübeye çekilecek. Riekerink defansın kanatlarında ise Olcan ile sakatlıktan dönen Sabri’yi değerlendirecek.

Orta alanda yine Chedjou’yu düşünen Riekerink, Çaykur Rizespor maçında sakatlanan Kamerunlu’nun durumunun ciddi olmamasıyla rahatladı. Riekerink, savunmanın önünde Chedjou ile Selçuk İnan’a şans verecek.

Riekerink, hücum hattında bu kez Umut Bulut’u 11’de sahaya sürecek. Umut’un arkasında ise Podolski-Snejder-Yasin üçlüsü forma giyecek.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER