GALATASARAY

Galatasaray Bucaspor maçı golleri ve geniş özeti

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş maçında Galatasaray deplasmanda TFF 2. Lig ekibi Bucaspor ile karşılaştı. İlk maçı da 3-0 kazanan Sarı Kırmızılılar, rövanş mücadelesini de aynı skorla kazanınca zorlanmadan çeyrek finale yükselen takım oldu.

Galatasaray Bucaspor maçı golleri ve geniş özeti

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu 2. maçında Bucaspor'u deplasmanda 3-0 mağlup etti ve toplamda 6-0'lık skorla adını çeyrek finale yazırdı.

Sarı-Kırmızılı ekip, İstanbul’da 3-0 mağlup ettiği 2. Lig Kırmızı Grup temsilcisi Bucaspor’la deplasmanda kozlarını paylaşmak üzere sahaya Eray, Mariano, Maicon, Koray, Latovlevici, Donk, Selçuk, Belhanda, Feghouli, Yasin, Gomis 11'i ile sahaya çıktı.

Mücadelede ilk gol 33. dakikada golcü futbolcu Bafetimbi Gomis tarafından geldi. İlk yarı sona ererken Galatasaray'da 44. dakikada sahneye çıkan isim Yasin Öztekin oldu. İlk yarı Galatasaray'ın 2-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

2. yarıda oyunun kontorlünü elinde tutan Galatasaray, 3. golü 53. dakikada Feghouli ile buldu.

Bu aynı zamanda maçın da skoru oldu ve mücadeleyi 3-0 kazanan Galatasaray bu turun 2 maçında da çok zorlanmadan bir üst tura adını yazdırmayı başardı.

Galatasaray Bucaspor maçı fotoğraflarıGalatasaray Bucaspor maçı fotoğraflarıGalatasaray Bucaspor maçı fotoğraflarıGalatasaray Bucaspor maçı fotoğraflarıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

BUCASPOR: 0-3 :GALATASARAY

Maç Sonu: Hakem, maçın son düdüğünü çalıyor. Maç sonucu; Bucaspor: 0 - Galatasaray: 3

89. dakika: Galatasaray takımından Eren Derdiyok tarafından çekilen şut kaleci tarafından kurtarılıyor.

88. dakika: Bafetimbi Gomis altıpas üzerinden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.

86. dakika: Ceza sahası içinde topla buluşan Saruhan Fındıkcı, altıpas üzerinden vuruşunu yapıyor,savunma araya girerek tehlikeyi önlüyor.

85. dakika: Sol çaprazdan Abdullah Balikuv ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

84. dakika: Bucaspor takımından Enes Alıç ceza sahasına orta yapıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

83. dakika: Bucaspor takımından Kerem Atakan Kesgin tarafından çekilen şut kaleci tarafından kurtarılıyor.

82. dakika: Ceza sahası içinde topla buluşan Bafetimbi Gomis, altıpas üzerinden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.

81. dakika: Bucaspor takımında oyuncu değişikliği; İbrahim Şirin oyundan çıkarken Deniz Pero oyuna giren isim.

80. dakika: Bucaspor takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına yaklaşıyor ancak ceza sahası içi sağ çaprazından Saruhan Fındıkcı tarafından çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.

78. dakika: Emre Toraman ile Yasin Öztekin arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Emre Toraman. Yarı alanın ortalarından Galatasaray takımı oyuna başlayacak.

77. dakika: Sol kanatta rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktadan Koray Günter ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

76. dakika: Bucaspor takımında oyuncu değişikliği; İlyas Çakmak oyundan çıkarken Kerem Atakan Kesgin oyuna giren isim.

75. dakika: Bucaspor takımından İbrahim Şirin sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

73. dakika: Saruhan Fındıkcı önemli bir poziyonu değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktada topla buluşan Saruhan Fındıkcı tarafından çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.

69. dakika: Yasin Öztekin önemli bir gol poziyonunu değerlendiremiyor. Ceza sahası sağ iç çaprazından çekilen şut kaleyi bulmuyor.

68. dakika: Galatasaray takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Sofiane Feghouli çıkıyor ve yerine Sinan Gümüş oyuna giriyor.

67. dakika: Bucaspor takımında oyuncu değişikliği; Onur Alkan oyundan çıkarken Enes Alıç oyuna giren isim.

66. dakika: Rakip ceza sahası önünde Bafetimbi Gomis için ofsayt bayrağı kalkıyor.

65. dakika: Galatasaray takımından Selçuk İnan sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

64. dakika: Ceza sahası içinde topla buluşan Sofiane Feghouli, sağ çaprazdan vuruşunu yapıyor, kaleci Uğurcan Yazğılı kurtarıyor.

63. dakika: Bucaspor takımından Onur Alkan sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

62. dakika: Galatasaray takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Ryan Donk çıkıyor ve yerine Tolga Ciğerci oyuna giriyor.

61. dakika: Bucaspor takımından İbrahim Şirin sol kanatta rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktadan ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

59. dakika: Ceza sahası içinde topla buluşan Saruhan Fındıkcı, sağ çaprazdan vuruşunu yapıyor, kaleci Eray İşcan kurtarıyor. Hakem ceza saha sağ çaprazında bulunan Mariano Filho için ofsayt bayrağını kaldırıyor.

55. dakika: Bucaspor, Emre Toraman ile rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşıdan gören bir noktadan serbest vuruş kullanacak. Bu dakikada Bucaspor takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan çekilen şut defansın araya girmesi ile engelleniyor. Şutu çeken isim Emre Toraman

54. dakika: Galatasaray takımında Ryan Donk faul yapıyor.

53. dakika: GOL Sofiane Feghouli tabelayı 0 - 3 olarak değiştiriyor.

52. dakika: Sofiane Feghouli ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

50. dakika: Iasmin Latovlevici ceza sahası içinde sol çaprazdan şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.

49. dakika: Bucaspor, Emre Toraman ile serbest vuruş kullanacak. Hakem oyunu ofsayt gerekçesiyle bir kez daha durduruyor. Rakip ceza sahasında ofsayta düşen oyuncu Bafetimbi Gomis

48. dakika: İlyas Çakmak, orta yuvarlağa yakın bir noktada Koray Günter tarafından faule maruz kalıyor.

47. dakika: Koray Günter, Saruhan Fındıkcı tarafından faulle durdurulduğu için Galatasaray korner bayrağına yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak. Galatasaray takımında, korner bayrağına yakın bir noktada kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Koray Günter.

46. dakika: Hakem ikinci yarıyı başlatıyor. Galatasaray takımında oyuncu değişikliği; Younes Belhanda oyundan çıkarken Eren Derdiyok oyuna giren isim. Eren Derdiyok, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp vuruşunu yapıyor, savunma araya girerek tehlikeyi önlüyor.

Devre Arası: Hakem müsabakanın ilk yarısını bitiriyor

45. dakika: Rakip yarı alanın ortalarında Bafetimbi Gomis topla buluşuyor, ancak hakem ofsayt gerekçesi ile oyunu durduruyor. Bu dakikada Bucaspor takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.Şutu çeken isim Onur Alkan

44. dakika: GOL Yasin Öztekin ile Galatasaray farkı 2'ye çıkarıyor.

40. dakika: Bu dakikada Galatasaray takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan çekilen şut defansın araya girmesi ile engelleniyor. Şutu çeken isim Younes Belhanda Yasin Öztekin ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

38. dakika: Bucaspor takımından İlyas Çakmak ceza sahasına orta yapıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor. Koray Günter, ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada Saruhan Fındıkcı tarafından faule maruz kalıyor.

37. dakika: Galatasaray, Younes Belhanda ile yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafeden serbest vuruş kullanacak.

36. dakika: İbrahim Şirin rakip ceza sahasına girmeden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.

33. dakika: GOL Bafetimbi Gomis Galatasaray takımını öne geçiren golü atıyor.

32. dakika: Galatasaray, Selçuk İnan ile orta yuvarlağa yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak. Sofiane Feghouli, Saruhan Fındıkcı tarafından faulle durdurulduğu için Galatasaray, orta yuvarlağa yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

31. dakika: Younes Belhanda - Emre Özkan mücadelesinde hakem, orta yuvarlağa yakın bir noktada Emre Özkan lehine faul kararı veriyor. Bucaspor takımının orta yuvarlağa yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Emre Özkan geçiyor.

29. dakika: Abdullah Balikuv ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor. 

28. dakika: Bucaspor takımından Abdullah Balikuv ceza sahasına orta yapıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor. 

27. dakika: Ceza sahası içinde topla buluşan Bafetimbi Gomis, altıpas üzerinden kaleye şut çekiyor, kaleci Hüseyin Koç kurtarıyor. 

26. dakika: Younes Belhanda şut çekiyor ancak top dışarı çıkıyor. 

25. dakika: Sağ çaprazdan Mariano Filho ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor. 

24. dakika: Galatasaray takımından Sofiane Feghouli sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

23. dakika: Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Emre Özkan ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor. 

22. dakika: Onur Alkan ile Bucaspor takımı köşe vuruşu kullanacak. 

21. dakika: Bucaspor takımından Onur Alkan sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor. 

20. dakika: Bucaspor takımından Abdullah Balikuv sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor. 

19. dakika: Sol çaprazdan İbrahim Şirin ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor. 

18. dakika: Younes Belhanda altıpas üzerinden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor. 

17. dakika: Galatasaray takımından Younes Belhanda tarafından çekilen şut kaleyi bulmuyor. 

16. dakika: Sofiane Feghouli penaltı noktası çevresinden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor. 

15. dakika: Maicon Roque, rakip yarı alanın ortalarında uzak mesafeden kaleye şut çekiyor, kaleci Hüseyin Koç kurtarıyor. 

14. dakika: Galatasaray takımında, yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Maicon Roque. 

13. dakika: Bucaspor takımında Sancar Yıldırım hakem Serkan Tokat tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor. 

12. dakika: Bucaspor takımında Sancar Yıldırım faul yapıyor. 

11. dakika: Rakip ceza sahasının yayında İlyas Çakmak için ofsayt bayrağı kalkıyor. 

10. dakika: Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Iasmin Latovlevici ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor. 

8. dakika: Galatasaray takımında, orta saha çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Selçuk İnan. 

7. dakika: Selçuk İnan, Saruhan Fındıkcı tarafından faulle durduruluyor. Galatasaray, orta saha çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak. 

6. dakika: Bucaspor takımının ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada tehlikeli bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Uğurcan Yazğılı geçiyor. 

5. dakika: Yasin Öztekin ile Uğurcan Yazğılı arasındaki mücadele hakem tarafından faul gerekçesiyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Yasin Öztekin. Ceza sahası sol çağrazından Bucaspor takımı oyuna başlayacak. 

4. dakika: Iasmin Latovlevici ceza sahası içinde sol çaprazdan şansını deniyor ancak savunmaya çarpan top tehlikeli bölgeden uzaklaşıyor. 

3. dakika: Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Mariano Filho ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor. 

2. dakika: Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Younes Belhanda ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

1. dakika: Hakem, maçın ilk düdüğünü çalıyor ve maç başlıyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER