GALATASARAY

Galatasaray Beşiktaş derbisi biletleri satışa çıktı

Spor Toto Süper Lig 2015 - 2016 Hasan Doğan Sezonu'nun 32. haftasında oynanacak Galatasaray - Beşiktaş maçının biletlerinin satışına başlandı.

Galatasaray Beşiktaş derbisi biletleri satışa çıktı

8 Mayıs Pazar günü saat 20.00'de Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynanacak ve şampiyonluğu yakından ilgilendiren maçta Galatasaray ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek.

Maçın biletlerinin bugün Beyoğlu GSStore, Aslanlı yol gişeleri, aktif satış noktaları ve passo.com.tr üzerinden satışa sunulacağı açıklandı.

Bilet satışları 2 Mayıs 2016 Pazartesi günü saat 15.00'te GS Bonus kart ve GS Mobile sahiplerine öncelikli, 3 Mayıs 2016 Salı günü saat 11.00'de ise genel satış olarak devam edecek. Bilet satışlarıyla ilgili sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Bir taraftar Farklı T.C. Kimlik numaraları girerek 5 (beş) bilet alma hakkına sahip olacaktır. Türk Telekom Arena Aslanlı yol gişeleri hafta içi ve 7 Mayıs Cumartesi 10.00 - 19.00, 8 Mayıs Pazar günü de 11.00-17.00 saatleri arası hizmet vermektedir.

Beyoğlu GSStore haftanın her günü 10.00-22.00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Passolig kartı olan taraftarlarımız, passolig çağrı merkezinden bilet alımı ve transferini gerçekleştirebilirler. Passolig kartı olmayan taraftarlarımız passolig.com.tr adresinden başvuru yaptıktan sonra bilet satın alabilirler. 0-6 yaş ücretsizdir.

Galatasaray Beşiktaş derbisi için ilginç tahmin


E-Bilet uygulamasının zorunlu olduğu ve hem elektronik bilet hem de kağıt biletle giriş yapılan müsabakalarda başkası adına düzenlenmiş elektronik kart ile müsabakaya giren ve kartını başkasına kullandıran kişiler hakkında 6222 sayılı kanunun 15. Maddesi hükümleri çerçevesinde cezai işlem yapılmakta ve bu kişiler hakkında ayrıca seyirden men cezası uygulanmaktadır. Bu sebepten ötürü taraftarlarımızın herhangi bir cezaya maruz kalmamaları için başkasına ait elektronik kart (PassoLig) ile müsabakalara girmemeleri ve kendi elektronik kartlarını başkalarına kullandırmamaları gerekmektedir."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER