DÜNYADAN FUTBOL

Fransa Brezilya'yı Benzama ile yıktı

Dünya futbolunun iki dev ülkesini karşı karşıya getiren hazırlık karşılaşmasında Fransa, Brezilya'yı alt etti...

Fransa Brezilya'yı Benzama ile yıktı

Fransa ile Brezilya arasında oynan hazırlık maçında gülen taraf Benzema'nın golü ile Fransızlar oldu.

Deneme
1998 Dünya Kupası'nda final oynayan iki ülke Fransa ile Brezilya bu kez bi hazırlık maçında karşı karşıya geldi.

Karşılaşma oldukça yüksek tempoda başladı. 2'inci dakikada Daniel Alves ceza sahası dışından sert vurdu ama Lloris bu topu kontrol etmeyi başardı. 9'uncu dakikada Gourcuff'un kullandığı serbst vuruşta ceza sahasında topla buluşan Benzema'nın vuruşunda top kaleyi bulmadı.

13'üncü dakikada Lucas'ın pasıyla ceza sahasına sokulan Pato'nun vuruşunda da top yandan auta gitti. 30'uncu dakikada Malouda'nın kullandığı serbest vuruşta kafayı Alou Diarra vurdu ama top direğin hemen üzerinden dışarı gitti. 40'ıncı dakikada benzema'yı sert bir şekilde düşüren Hernanes direkt kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Kalan bölümde de gol olmayınca ilk yarı 0-0 sona erdi.

İkinci yarıda oyunun kontrolü Fransa'daydı. 53'üncü dakiada Malouda'nın pasıyla ceza sahası dışında topla buluşan Gourcuff uzaklardan kaleyi yokladı ama Julio Cesar kalesinde başarılıydı. 54'üncü dakikada sağ kanatta topla buluşan Menez, son çizgiye kadar müthiş hareketlerle sokuldu, yerden altı pasa kestiği topa bomboş durumdaki Benzema dokundu ve Fransızları 1-0 öne geçirdi.

56'ıncı dakikada Gourcuff'un kafayla verdiği pasta altı pasın hemen dışında kafayı vuran Benzema'nın vuruşu kaleci Julio Cesar'da kaldı. 61'te ceza sahasında kaleci ile karşı karşıya kalan Benzema'nın vuruşunda da Julio Cesar kalesini gole kapattı. Kalan bölümde Brezilya oyununun kontrolünü ele geçirsede bir kişi eksik oynamanın dezavantajı nedeniyle aradığı pozisyonları bulamadı ve karşılaşma 1-0'lık Fransa üstünlüğü ile sona erdi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER