FUTBOL

Formadaki logo herşeyi açıklıyor

Bölgesel amatör 2'inci lig'de mücadele veren yeni şırnakspor'un başkanı bayram ilhan, maddi imkansızlık yüzünden futbolcularının bir kısmını evinin ikinci katında ağırlarken, yemeklerini de kendi evinde veriyor.

Formadaki logo herşeyi açıklıyor - Sayfa 1

BÖLGESEL Amatör 2'inci Lig'de mücadele veren Yeni Şırnakspor'un Başkanı Bayram İlhan, maddi imkansızlık yüzünden futbolcularının bir kısmını evinin ikinci katında ağırlarken, yemeklerini de kendi evinde veriyor.

Formadaki logo herşeyi açıklıyor - Sayfa 2

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'tan destek isteyen İlhan, "Nereye kadar idare edeceğim bilemiyorum" dedi. Adı zaman zaman terör olaylarıyla gündeme gelen Şırnak'ın Bölgesel Amatör 2'inci Lig'de mücadele eden Yeni Şırnakspor, zor günler geçiriyor. Kulübün Şırnak'ta kuyumculuk yapan başkanı Bayram İlhan, futbolcuların kalması için evinin ikinci katını tahsis ederken, yemeklerini de kendi evinde yediriyor. Kendi gelirinin kulübün giderlerine yetmediğini ve zor durumda kaldıklarını belirten İlhan, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'tan kulüplerine destekte bulunmasını istedi. Şırnak'ın takımını ayakta tutmak için büyük mücadele verdiğini belirten İlhan, nereye kadar dayanacağını bilmediğini söyledi. İlhan, şöyle konuştu:

Formadaki logo herşeyi açıklıyor - Sayfa 3

"Kuyumculuktan kazandığımı topçulara harcamak zorunda kalıyorum. Sporcularımız buraya gelerek fedakarlık yapmışlar. Bu fedakarlığı yaptıktan sonara bizim bir şey yapmamamız mümkün değil. Bu futbolcularımız için fazla bir şey yapamıyor olmam beni üzüyor. Bu zor şartlarda takımı bir yerlere getirdiğimiz için ise gurur duyuyorum. Gereken desteği de göremiyoruz. Yeni Şırnakspor olarak bu sene içinde dördüncü galibiyetimizi almış durundayız. Şu an takım averajla üçüncü sırada bu imkansızlıklara rağmen. Ailemin göstermiş olduğu gayretlerden dolayı bir aile ortamımız var. Topçular işlerini severek yapıyorlar ki bu şekilde inşallah başarıyı getiririz. Ama nereye kadar biz de bilmiyoruz. Biz Şırnak'ı temsil ediyoruz ama işadamlarımız ve yetkililer duyarsız kalıyor maalesef. Ben bunu açıkça söyleyeyim.

Formadaki logo herşeyi açıklıyor - Sayfa 4

Eski Emniyet Müdürümüz Ali Doğan Uludağ vesilesi ile Vali beyin desteğiyle geçen seneki deplasman masraflarımız karşılanmıştı. Bu sene de yapacağız demişlerdi, ama daha bir şey görmedik. İl olmamamıza rağmen amatör ligde mücadele eden bazı ilçelerden çok kısıtlı imkanlarımız var. Ben bunun mülkü amirlerimizden ve yerli iş adamlarımızdan kaynaklandığını düşünüyorum. Takımı desteklemeye gelince Şırnak halkımız bu yönden duyarlı. En azından 5-6 bin seyircimiz var. Bu açıdan desteğimiz var. Ama büyüklerimizden gereken ilgi ve alakayı göremiyoruz."