YAZARLAR

Fırtınaya Karabük molası..

Süper Lig'in 17. haftasında Trabzonspor Karabükspor'a konuk oldu. Zirveye gözünü diken Trabzonspor, deplasmanda 1 puana razı oluyor. Eski Trabzonsporlu İbanez ortaladı, Yatabare golü attı. Fırtına'nın galibiyeti kıl payı çizgiden döndü!.

Nurettin Özgenç
Nurettin Özgenç[email protected]

Süper  Lig'in 17. haftasında Trabzonspor Karabükspor'a konuk oldu. Zirveye gözünü diken Trabzonspor, deplasmanda 1 puana razı oluyor.

Maçın ilk yarısında her iki takımın da çabalarına rağmen gol sesi çıkmadı. 

Eski Trabzonsporlular İbanez ortaladı, Yatabare golü attı

Maçın ikinci yarısı bol hareketli geçti. Her iki takımda artırdığı performansla gol haberi bekletti.  Gol perdesi 74. dakikaDA, eski Trabzonlu Yatabare'den geldi ve Karabükspor 1-0 öne geçti.  Karabükspor'un bu golüne 80.dakikada Burak Yılmaz bir golle cevap verdi ve maçı 1-1'e getidi.

Trabzonspor'un  Kardemir Karabükspor'a verdiği eski futbolcuları önceki takımlarına karşı adeta bilenmiş gibiydiler. Hele Yatabare dün inanılmaz istekliydi. Tek başına birçok pozisyon bulan Malili forvet, bordo-mavili savunmaya zaman zaman zor onlar yaşattı.

Fırtına'nın galibiyeti kıl payı çizgiden döndü!.

Kalan dakikalarda gol sesi çıkmayınca maç-1-1 sona erdi.Rıza Çalımbay'la çıkışa geçen Trabzonspor zirveyle arasındaki 5 puanlık farkı kapatmak için gittiği Karabük deplasmanında istediğini alamadı.

90+4. dakikada Sosa Trabzon tribünlerini heyecanlandırsa da frikiği gol olmadı.

Sosa'nın frikiğinde top önce direğe ardından kaleciye çarptı, kale çizgisi üzerinde, gol olmaya adeta kıl payı bir mesafede bir süre durduktan sonra Karabük savunması topu uzaklaştırdı..

Bu skorla 5 maçlık yenilmezlik serisini 6 maça çıkaramayan borda-mavili takım 1 puan alarak 29 puana yükseldi. Karabükspor ise 9 puanda kaldı.

Devre arası daha hareketli maçların geçeceğinin sinyalini veren bordo mavili takım, zirve yarışından vazgeçmediğini oynadığı oyunla göstermiş oldu.

Deplasmandaki 1 puanın bile eve boş dönmekten iyi olduğunun bilincinde olan oyuncular, kötü bir performansa sahip Karabük'ten 3 puanı alamasa da, oynadığı oyunla seyircisini tatmin etti. Zafer yolundaki her engelin kolayca aşılamayacağını bilmek ise Trabzonspor'u daha da fazla çalışmaya itmeli ve pes ettirmemeli.

Yorumlar
TREND HABERLER