BASKETBOL

Final Four'a ilk bilet CSKA Moskova'nın

THY Avrupa Ligi çeyrek final serisinde Kızılyıldız Telekom'u 3-0 ile geçen CSKA Moskova, Final-Four'a yükselen ilk takım oldu.

Final Four'a ilk bilet CSKA Moskova'nın

THY Avrupa Ligi çeyrek final üçüncü maçında Sırbistan temsilcisi Kızılyıldız Telekom'u 78-71 yenen Rus ekibi CSKA Moskova, seride durumu 3-0 yaparak Dörtlü Final'e yükseldi.

Çeyrek final serisinin ilk iki maçını 84-74 ve 77-76'lık skorlarla galip tamamlayan CSKA Moskova, deplasmandaki maçı da kazanarak seriyi 3-0 aldı ve adını Dörtlü Final'e yazdıran ilk ekip oldu.

Başkent Belgrad'daki Kombank Arena'da yapılan maçın ilk çeyreği dengeli geçti. Taraftarının desteğini alan Kızılyıldız Telekom, ilk periyodu 21-18 önde tamamladı. İkinci çeyrekte skor üstünlüğünü ele geçiren CSKA Moskova, devre arasına 36-35 üstün girdi.

Müsabakanın üçüncü periyodunda maça ağırlık koyan ve farkı açan Rus takımı, çeyreği 59-47 önde bitirdi. Son çeyrekte ev sahibi takımın geri dönme çabaları sonuç vermedi ve CSKA Moskova, sahadan 78-71 galip ayrıldı.

Fenerbahçe Madrid'de tur arıyor!

CSKA Moskova'da 20 sayıyla mücadele eden De Colo, maçın en skoreri olurken, Teodosic ile Kurbanov on ikişer sayıyla galibiyete katkı sundu. Ev sahibi Kızılyıldız Telekom'da ise 3 oyuncu çift haneye ulaşırken, Miller 15, Stimac 12 ve Dangubic 11 sayıyla maçı tamamladı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER