BEŞİKTAŞ

Fikret Orman ile ilgili bomba iddia! CHP'den aday mı oluyor?

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, siyasete göz kırptı. Kemal Kılıçdaroğlu, Fikret Orman'ın Beşiktaş'ın adaylığına sıcak bakıyor.

Fikret Orman ile ilgili bomba iddia! CHP'den aday mı oluyor?

Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesi liderler adaylarını açıklamaya başlarken Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'la alakalı flaş bir iddia ortaya atıldı.

Daha önce basında da yer alan haberlerde Fikret Orman’ın yönetiminden Şafak Mahmutyazıcıoğlu için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüğü öne sürülmüştü. Beşiktaş camiası içinde yaşananlar ve son dönemde yapılan görüşmelerin ardından CHP’nin Beşiktaş Belediye Başkanı adayı konusunda ibrenin Fikret Orman’a döndüğü ifade ediliyor.

FİKRET ORMAN SICAK BAKIYOR

Türkiye gazetesinin iddiasına göre; Siyah beyazlı kulübün yönetimi için güçlü bir rakip liste çıkacağı iddialarının ardından Fikret Orman’ın belediye başkanlığı adaylığına daha sıcak baktığı ifade ediliyor.

MAHMUTYAZICIOĞLU'NU İŞARET ETTİ

Fikret Orman’ın Mahmutyazıcıoğlu ile ilgili girişimi de tamamen ortadan kalkmış değil. Kılıçdaroğlu ile yaptığı son görüşmelerde Orman’ın “Beni aday göstermezseniz Şafak Mahmutyazıoğlu ilk seçeneğiniz olsun” dediği öğrenildi.

İMAMOĞLU, ORMAN'I ZİYARET ETMİŞTİ

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da önceki gün Orman’ı ziyaret etmişti.

YENİDEN ADAYLIĞINI AÇIKLAMIŞTI

Hatırlanacağı gibi Fikret Orman, gelecek yılın mayıs ayında yapılacak olağan seçimli genel kurulda başkanlığa yeden aday olduğunu açıkladı.

NE DEMİŞTİ?

Vodafone Park Moda Merkezi'nde gerçekleştirilen Beşiktaş Kulübü Divan Kurulunun 2018 yılı 4. olağan toplantısında konuşan Fikret Orman, "2019'un mayısında seçimimiz var. Daha önceki uygulamalarda çok daha eskiden adaylığını açıklayanlar var. Buyrun, mayıs ayında düello var. Gelin aday olun. Beşiktaş'ı karıştırarak, beni ve yönetim kurulunu insanların karşısında itibarsızlaştırarak bu işler olmaz. Biz, buralara tırnaklarımızla kazıyarak geldik. Beşiktaş'a, Süleyman ağabeye yapılanları, Serdar Bilgili'ye edilen küfürleri yaşayarak geldik. Bir daha Beşiktaş'a onları yaşatmam. Aday olan varsa gelip aday olacak. Öyle 'Seçimi biz kazanırız.' diye bir şey söylemiyorum. Ona genel kurul karar verecek. Beşiktaş için çalışmaya devam edeceğiz, kanımızın son damlasına kadar mücadele edeceğiz. Ailemizden, sağlığımızdan vereceğiz." ifadelerini kullanmıştı.

Robinho, Avrupa'nın dilinde! İşte yazılanlar

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER