BEŞİKTAŞ

Fikret Orman hakemlere ateş püskürdü!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, hakemlerin artık iyi niyetli olmadığını ve eyyamcılık yaptıklarını ifade etti.

Fikret Orman hakemlere ateş püskürdü!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, bir basın toplantısı düzenleyerek gündemi değerlendirdi. Orman hakem kararlarından da şikayetçi oldu.

HAKEMLER İYİ NİYETLİ DEĞİL...Hakemlerle ilgili eleştirilerde bulunan Orman, ''Hakem maçı doğru yönetecek, hata olan bir yerde geri dönüş olacak. Her mevzuda VAR'a gidilmeyecek. Talimat böyle ama hakemler her pozisyonda VAR'a bakıyor. Konyaspor maçında verilen penaltı komedi, VAR'a gidip bakılıyor aynı şey. O gol olsa ne olacak? 'Özür dilerim' demek yeterli değil. Medel'e verilen kırmızı kartın kırmızı kart olmadığını dünya biliyor. Kasıt aramıyorum, hakemler hata yapacak dedim ama artık iyi niyet aramıyorum. Bugün ilan ediyorum. Beşiktaş Kulübü, 'pış, pış,' yaparak idare edilecek bir kulüp değil. Kulüpler Birliği Başkanı olarak söylüyorum, hiçbir kulüp kendisi adına avantaj aranmıyor. Dünya Kupası'ndaki Cüneyt Çakır nerede? Avrupa'da farklı, Türkiye'de farklı maç yönetiyor. Eyyamcılıkla bu iş yönetilmez.'' dedi.

VAR TÜRKİYE'DE DOĞRU UYGULANMIYOR...VAR konusunda asıl sorunun hakemler olduğunu dile getiren Fikret Orman, ''VAR sistemi doğru sistem. VAR bir maçta 10 dakika kapandı, ne kadar ihtiyaç olduğunu herkes gördü. VAR'ı bilgisayar değil insanlar yapıyor. Bu insanlara eğitim vermediğimiz sürece VAR sistemi rezalet uygulanıyor. Dünya Kupası'nda %99,3 başarı vardı. Türkiye'de neden olmuyor? Ben, VAR'ı uygulatmaya aday değilim, MHK Başkanı da değilim. Baştaki kişiler bunu öğretecek'' dedi.

Cenk Tosun'un İngiltere serüveni kısa sürebilir!

VAR'ın Beşiktaş'a bu sezon hiç uygulanmadığının da altını çizen Beşiktaş başkanı,''VAR'ın tek uygulanmadığı kulüp Beşiktaş. Böyle bir şey olabilir mi? Adam topu eliyle kesiyor, VAR sistemi yok! VAR değil, VAR'ı yöneten kişiler sorunlu. Oyuncumuzun kırmızı kart pozisyonu yok, kırmızı kart veriliyor. Geçen sene de durum aynıydı. MHK, bizim direk muhatabımız değildir, bizim muhatabımız TFF! Soruyorum, hangi eğitimler veriliyor? Şu an bununla ilgili neler yapılıyor? Biz VAR odasını hakemlere bıraktık, var mı var!'' şeklinde konuştu.

Yorumlar
TREND HABERLER