BEŞİKTAŞ

Fikret Orman'dan Divan Kurulu'nda taraftara çarpıcı sözler!

Beşiktaş Kulübünün Olağan Divan Kurulu toplantısında Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, 2019'da başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Fikret Orman taraftara şampiyonluk günlerini hatırlattı ve çarpıcı sözler söyledi.

Fikret Orman'dan Divan Kurulu'nda taraftara çarpıcı sözler!

Beşiktaş'ın güncel borç durumu bugünkü Divan Kurulu'nda öğrenildi. Mevcutlar ve alacaklar toplamı 376 milyon 157 bin TL olarak belirlenirken, borçlar toplamı 2 milyar 495 milyon 267 bin TL olarak hesaplandı.

2.4 milyar TL'lik bu borcun geçen yıl aynı dönemde 1 milyar 885 milyon 855 bin TL idi. Bir yılda yaklaşık 609 milyon TL'lik bir artış yaşandı. Öte yandan 376 milyon 157 bin TL mevcutlar ve alacaklar kalemi ise bir yılda yaklaşık 92 milyon TL arttı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Divan Kurulunda konuşuyor.

Açıklamaları şöyle;

"Geçen sezon Divan Kurulu toplantısında tarihi bir karar alındı ve Fenerbahçeile kupa maçına çıkmama kararı alındı. Ne oldu da 'Yönetim, bu takıma sahip çık' dendi ya da ne oldu da bu yönetime 'bu takım senin eserin' diye söylenildi. O günlerde 'Maça çıkmayın gerekirse 10 yıl şampiyon olmayın' denirken, ne oldu da bu duruma gelindi."

"Şampiyonluk yaşanırken, Şampiyonlar Ligi'nde başarı yaşadığımızda takım bizim eserimiz değildi de mağlup olurken mi bizim eserimiz oldu?"

"Bizde bir pusu kültürü var. İlk defa bunu burada görmedik. Olimpiyat'ta bir maçta 70. dakikada 2-1 öne geçtik, tribünler boşalmıştı. Feda dönemimizde boş tribünlere oynadık biz. 'Çıldırt bizi başkan', 'Başbakan ol başkan' deniliyordu. Ne oldu da bu durumdayız?"

"Bu zamana kadar hiç taraftara şirinlik yapmadım. Beşiktaş'ın her zaman iyiliğini düşünerek davrandım."

"Beşiktaş'ta iktidar mücadelesi yapılır. Beşiktaş'a aday olmak ayıp değil. Bu kulübün iktidar mücadelesi sandıkta olur."

"Hata ettik. Üçüncü şampiyonluğu kovalamaktansa küçülmeye gitmeliydik."

"Biz buraya tırnaklarımızla geldik. Süleyman Abi'ye yapılanları, Serdar Bilgili'ye küfür edenleri görerek geldik. Ben Beşiktaş'ın bir daha bunları yaşamaması için geldim."

Beşiktaş Burak Yılmaz ile ilgili kararını verdi

"Bırakayım diye düşündüm mü? Evet düşündüm, itiraf ediyorum."

"6 ay sonra seçim var. Mayıs ayında düello var. Gelin aday olun. Beşiktaş'ı karıştırarak, bizi itibarsızlaştırarak bu işler olmaz. 2019'un Mayıs ayında adayım. Yüreği yeten varsa çıksın aday olsun. Çıkın ne yapacağınızı anlatın, taraftarlarla oynamayın."

"Beşiktaş'ın kaptanına 30. dakikada bağırmak hangi kültürümüzde var? Vagner Love, penaltı atarken bağırmak hangi kültürümüzde var? Sivasspor karşısında 2-1 iken 'Sivas, Sivas' diye bağırmak hangi kültürümüzde var?"

"Beşiktaş'ın parasıyla ben ve yönetimim uçak değil, drone bile almadık. Varsa faturası göstersinler. Bekliyorum."

"Stat bariyerlerini benim şirketim üzerinden yaparken 'aman başkan senin üzerinden olmasın' diyenler şimdi arkamızdan dedikodu yapıyor."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER