ROPÖRTAJ

Fikret Orman: Beşiktaş siyaset kulübü değil

Fikret Orman, Çarşı grubuna atıfta bulunarak Beşiktaş'ın siyaset kulübü olmadığını ifade etti.

Fikret Orman: Beşiktaş siyaset kulübü değil
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Çarşı grubuna atıfta bulunarak Bşiktaş'ın siyaset kulübü olmadığını ifade etti.

Orman, siyah beyazlı kulübün taraftar gruplarından Çarşı'yı 'renkli' bulduğunu söylerken tek konuda, kendi çizgisinin onlardan daha farklı olduğunu söyledi: Beşiktaş spor kulübü, siyaset kulübü değil.

Posta Gazetesi'nden Neslihan Yavuzcan'a konuşan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde;

-Beşiktaşlı duruşu nedir sizce?
Pek çok şeyi barındırır. Bir defa mütevazılıktır, centilmenliktir. Camiamızda Süleyman Ağabey'in buduruşu çok iyi temsil ettiğini düşünüyorum. Ben aynı jenerasyondan değil ama aynı zihniyetten geldim.

-Peki Çarşı için neler söylersiniz?
Çok renkli bir taraftar grubu. Toplumsal olaylarda çok renkli duruşlar gösteriyor. Çok takdir ettiğim, büyük keyif aldığım yanları var. Tek konuda benim çizgim biraz daha farklı; Beşiktaş spor kulübü, siyaset kulübü değil. Siyasi konuların Beşiktaş ile anılması veya Beşiktaş'ın o platformların içine çekilmesini çok doğru bulmuyorum. Siyaset yapmak, spor kulüplerinin işi değil. Partilerin işi olmalı.

 

- Futbolda şike var mı?
'Var' veya 'yok' diyebileceğim bir şey değil. Şu anda özellikle benim başkanlık yaptığım son üç senede olduğuna inanmıyorum.Ondan önce aktif oyuncu değildim, dedikodular duyardık. Bu yargıya intikal etmiş bir şey. kararı yargı verecek.

-Gelecek sezon transferleri kafanızdadır.
Elbette. Söylemeyeceğim tabii ki.

-Demba Ba?
İnşallah önümüzdeki 8 maçı iyi geçirir de şampiyon oluruz.

-Gökhan Töre gidecek mi seneye?
Hiçbir yere gitmeyecek.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER