1.LİG

FIFA'dan Elazığspor'a 6 puan silme cezası

FIFA, Serdar Gürler transferinde Fransız kulübü Sochaux'ya yetiştirme bedeli ödemeyen Elazığspor'un canını fena yaktı..

FIFA'dan Elazığspor'a 6 puan silme cezası

FIFA, PTT 1. Lig ekibi Elazığspor'a, Serdar Gürler transferinde Sochaux'ya yetiştirme bedeli ödemediği için 6 puan silme cezası verdi.

Elazığspor yönetim kurulu Elazığspor Tesislerinde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Elazığspor tesislerinde düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Elazığspor İkinci Başkanı Karahan Çelik, Sochaux Kulübü'ne Serdar Gürler'in yetiştirme bedelinin ödenmediği gerekçesiyle Elazığspor'a -6 puan silme cezasının geldiğini söyledi.

Manisaspor Elazığspor'u eli boş gönderdi

Elazığspor ikinci başkanı Karahan Çelik, "Sochaux Kulübü'nün Serdar Gürler'in yetiştirme bedelinin ödenmediği için FİFA'ya başvurması sonucu FİFA'dan -6 puan silme cezası geldi. Sochaux kulübüyle görüşmelerimiz sürüyor. Bu puan silme cezasının gelmesine neden olanları taraftarlarımıza havale ediyoruz. Bu borcu aklımız almıyor. Kulübümüz puan silme cezasıyla karşı karşıya kaldı. Elimizden gelen herşeyi yapıyoruz." diye konuştu.

Elazığlıların desteklerini beklediklerini söyleyen Karahan Çelik, Elazığ Belediyesi dışında hiçbir kurumdan destek görmediklerini kaydetti. Çelik, "Belediye dışında herhangi bir kurumdan destek görmedik. Taraftarlarımız bile sadece 8 adet kombine satın almış. Elazığspor'u eğer kurtarmak istiyorsak sadece Belediye olarak değil şehrin tüm dinamikleriyle birlikte kurtarmamız lazım."ifadelerini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER