MAÇ ANLATIMLARI

FIFA Hollanda'yı otelden çıkarttı

Hollanda Mili Takımı Rio de Janeiro'daki Caesars Park Ipanema Oteli'nde bir şokla karşılaştı.

FIFA Hollanda'yı otelden çıkarttı
Hollanda, Rio'daki Caesars Park Ipanema Oteli'ni sponsorlar ve FIFA'nın diğer misafirleri için boşaltmak zorunda kaldı. 
 
Hollanda, Dünya Kupası boyunca merkez olarak kullandığı Rio de Janeiro'daki oteli boşaltmak zorunda kaldı.

NTVSpor'un haberine göre; Türkiye'de zaman zaman evsahibi-kiracı arasında kullanılan "Almanya'dan oğlum geliyor. Evi boşaltın" diyaloğunun benzerini FIFA Dünya Kupası'nda Hollanda'ya yaptı. Sponsorlar ve diğer FIFA misafirleri için Hollanda Rio'daki otelini boşalttı. FIFA'nın özel konukları Pazar günkü finale kadar haftalardır Hollanda Milli Takımı'nın kullandığı Caesars Park Ipanema'da kalacak.

Hollanda Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Bert van Oostveen "Sporcuların otelden çıkmak zorunda kalmaları sporla nasıl bağdaşlaştırılıyor anlayanıyorum. Ama bizim için sürpriz değil. Çeyrek finali geçtiğimizde bunun başımıza geleceğini biliyorduk. Kupanın başından sonuna kadar kullanabileceğimiz bir otel isterdik. Ama böyle bir yer ayarlandığında bize dağlarda, deniz seviyesinden 900 metre yükseklikte bir yer önerildi. Futbolcularımız buraya alışmıştı. Şimdi kariyerlerinin en önemli maçına bilmedikleri bir yerde hazırlanacaklar. Aynısı dört yıl önce Güney Afrika'da da başımıza gelmişti" diye konuştu.

Hollanda, Pazartesi otelden ayrılıp yarı finalin oynanacağı Sao Paulo'ya gidecek. Kaybederlerse üçüncülük maçı Brasilia'da. Kazanırlarsa final için Rio'ya dönecekler.   
 
DÜNYA KUPASI

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER