ROPÖRTAJ

Fernandes'e göre şampiyonluğun en büyük adayı...

Beşiktaş’ın eski yıldızı Manuel Fernandes, hem Siyah-Beyaz günleri yad etti hem de Kartal’ın mevcut durumu ve şampiyonluk şansını değerlendirdi.

Fernandes'e göre şampiyonluğun en büyük adayı...

2010-11’in devre arasında geldiği Beşiktaş’ta bir dönem taraftarın sevgilisi olan ancak özel hayatı ve performansı sebebiyle çabuk gözden düşen Portekizli yıldız, şampiyonluğun en büyük adayı olarak eski takımını gösterdi.

Habertürk'e konuşan Beşiktaş'ın eski oyuncusu Manuel Fernandes, “Şampiyonluğun en büyük adayı Beşiktaş. Kadronun hücum gücü çok yüksek. Quaresma bile yedek kalıyor” dedi. Fenerbahçe'nin de inanılmaz bir kadro kurduğunu söyleyen Portekizli, vatandaşı Pereira'ya zaman verilmesi gerektiğini ifade etti. 

Fenerbahçe Ajax maçının son dakika gelişmeleri canlı yayınıFenerbahçe ile Ajax Avrupa Ligi maçında karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe Ajax maçı şifreli mi? Fenerbahçe Ajax maçının kadrosunda hangi isimler var? Fenerbahçe Ajax maçı canlı nereden takip edilir?

İnönü’nün ‘Ferdi Baba’sı, “Beşiktaş’ın bu sene şampiyonluğa ihtiyacı büyük. Yıllardır olamıyor. Tüm camianın ihtiyacı var. Bu sezon Türkiye’de en iyi oynayan takım Beşiktaş. Böyle giderse şampiyon olurlar. En büyük avantaj Şenol Hoca... Türkiye’yi dünya 3.’sü yapan, ligi çok iyi tanıyan deneyimli bir teknik adam. Bu da Beşiktaş için büyük artı. G.Saray ve F.Bahçe de kaliteli ekipler” diye konuştu.

‘BU KADRO BİZİM DÖNEMDEN İYİ’
Kendi dönemi ile mevcut kadroyu kıyaslayan Fernandes, “Benim oynadığım kadro, özellikle hücum anlamında iyiydi ama bu seneki Beşiktaş kadrosu her bölgede çok opsiyonlu. Ve özellikle hücumda çok ses getirebilecek, bol gollü skorlara imza atabilecek bir kadro. Düşünün ki Quaresma bile çoğu zaman ilk 11’de oynamıyor. Yedek kalıp sonradan oyuna giriyor. Yerinde Gökhan Töre ve Olcay var. Onlar da çok önemli oyuncular.

Galatasaray Benfica maçının özeti ve golleriGalatasaray, Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda 1-0 geriye düştüğü maçta Portekiz devi Benfica'yı 2-1 yendi! Goller Selçuk İnan ve Podolski'den geldi. 4 puana yükselen temsilcimiz, Devler Ligi'nde 10 maç sonra kazandı.

"PEREIRA'YA ZAMAN LAZIM"
“F.Bahçe bu sezon inanılmaz bir kadro kurdu. Pereira vatandaşım. Ama çok iyi tanımıyorum. Sadece iyi bir eğitici olduğunu biliyorum. Ona biraz zaman verilmesi lazım. Tabii ki taraftar ve yönetim bu müthiş kadrodan iyi futbol bekliyor. Sıkıntı olduğu zaman da eleştiri normal.”

‘İSTANBUL'U UNUTAMAM"
“Beşiktaş’ta çok güzel yıllarım geçti. Ayrılırken kırgınlıklar, gerginlikler olabilir. Ama bunları konuşmak bir şey kazandırmaz. Burada 3 yıllık sözleşmem var. Şu an Türkiye’ye dönme gibi bir durum yok ama ileride neyin ne olacağı belli olmaz. Rusya’ya da alıştım. En büyük sıkıntı soğuk ve trafik. Ama
İstanbul’u unutmak çok zor.”

"Q17 DUYGUSALDIR"
“Quaresma gerçekten çok duygusal bir insan ve çok önemli bir oyuncudur. Bazen oynamadığı zaman kızgın olup sıkıntı yaratabiliyor. Ama Şenol Hoca’nın onu anlayacağını ümit ediyorum.”

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER