SÜPER LİG

Ferhat Kiraz imzayı attı!

Bursaspor, Boluspor'un sol kanat oyuncusu Ferhat Kiraz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı..

Ferhat Kiraz imzayı attı!
Kulübün resmi internet sitesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Özlüce Tesisleri'ne gelen 23 yaşındaki genç futbolcu Ferhat Kiraz, kendisini 3 yıllığına Bursasporlu yapan sözleşmeye imza attı.

Ferhat Kiraz, imza sonrası yaptığı açıklamada, uzun zamandır görüşmelerin devam ettiğini belirterek, ''En başından beri Bursaspor'da oynamak istediğimi menajerime iletmiştim. Kendisi de görüşmeleri gerçekleştirdi ve şu an Bursaspor'dayım. Sağolsunlar bu konuda onlar da yardımcı oldular. Şu an olmak istediğim yerdeyim. Şampiyon bir kulübe geldim. Kulübün büyüklüğünün farkındayım. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Hedefim Bursaspor'da kalıcı olabilmek'' diye konuştu.

Ertuğrul Sağlam ile çalışacak olmanın kendisi için büyük bir şans olduğunu dile getiren Kiraz, Bursaspor'da göstereceği performansın ardından milli takıma seçilmeyi hedeflediğini söyledi.

Kiraz kendine güvenenleri mahcup etmeyeceğini belirterek, şunları söyledi:
''Ertuğrul hoca ile telefonda konuştuk ve beni takımda görmek istediğini belirtti. Bana güvenenleri mahcup etmemek için elimden geleni yapacağım. İlk hedefim Bursaspor'da kalıcı olmak, ondan sonraki hedefim ise milli takım forması giyebilmek. Mutlaka bir alışma süreci olacaktır ama ben bu süreyi en aza indirgemek için çok çalışacağım. Taraftarımızın önüne çıkacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum. Çok mutlu ve heyecanlıyım. Taraftarlarımızı mutlu edebilmek için çok çalışacağım.''

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER