YAZARLAR

Fener’e kin ve nefret besleyenler!!!

Fener’e kin ve nefret besleyenler!!!

Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]

İnanın şu ligin bitmesini o kadar çok istiyorum ki, kim şampiyon olacaksa olsun artık. Temiz ligden, saygıdan sevgiden bahsedenler ligin içine etmeye başladılar. Ar damarı çatlamış insanlar her hafta birilerini hedef almaya, birilerini karalamaya, Fenerbahçe’ye çamur atmaya devam ediyorlar. Kimileri köşelerinden, kimileri tv ekranlarından Fenerbahçe’ye bulaşmadan duramıyorlar. Ağızlarından düşürmedikleri Azizsilin var ya işte tam onlara göre olsa gerek. Demek ki daha önce canları çok yandı ki acısını unutamamışlar.

Her maç öncesinde teori üretmeler, saha içerisindeki oyunculara baskı kurmaya çalışmalar, Fenerbahçe’nin rakiplerinin teknik ekip ve başkanlarını dahi hedef alan açıklamalar artık insanları bezdirdi. Bu işin suyu çıktı. İnsanlar bu kadar acımasız, bu kadar insafsız, bu kadar iftiracı olamaz. Fenerbahçe maçlarında rakip taraftarlar bile Trabzon diye bağırıyorsa gerisini siz düşünün. Maçtan sonra kaleci Volkan’ın açıklamaları ise cuk diye oturan cinstendi. Ne demişti “İsterlerse tüm Türkiye Trabzon diye bağırsın, isterlerse 10 atsınlar ama biz rakiplerimizi yendiğimiz sürece biz şampiyonuz ve Fenerbahçeliler bize yeter ”diyerek noktayı koymuştu.

Maç için söyleyeceklerimiz saçma sapan söylentiler yüzünden ikinci planda kalıyor. Her iki takımında pozisyon bulduğu, atanın kazanabileceği bir karşılaşmada Fenerbahçe attı ve kazandı. Selçuk Şahin’in pozisyonu kırmızı kart olmalıydı. Onun haricinde hakemlik bir durum yoktu. Zaten hakemler Glowacki’nin pozisyonlarında da hiç yanaşmadılar. Onu da aynı sebepten dolayı atamadılar. Fenerbahçe ve Trabzonspor maçlarını yöneten hakemler aman bizim yüzümüzden şampiyonluk kaybettik demesinler diye dokunamıyorlar. Fenerbahçe zorlansa da gizli forveti Lugano sayesinde maçı kazandı ve son iki haftaya lider olarak girdi. Lugano bir çok takımda forvet oyuncularının atamadığı gollere imza attı ve bu sezon attığı 7 gol içinde ilk ayak golünü attı.

Şampiyonluk yarışında her iki takımında iftiralara maruz kaldığını biliyoruz. Fakat Fenerbahçe’ye yapılanlar hakikaten insanları bezdirdi. Emenike oynamadı diye Fenerbahçe’ye hayırlı olsun bile dediler. Kardeşim Emenike sadece bu maçta mı oynamadı? Sakat olan Emenike bundan önce neden bu kadar sorgulanmadı? Fenerbahçe ve Trabzonspor’lu sakat oyuncular şampiyonluk yarışını kaldıramadıkları için mi oynamıyorlar? Emenike bazılarına göre Fenerbahçe’ye transfer edildi ya diyelim ki gerçekten transfer oldu. Ne değişecek? Ya da Emenkiye’yi önümüzdeki yıl Beşiktaş, Trabzon ya da Galatasaray forması ile görürseniz ne diyeceksiniz? Karabükspor takımı hakikaten iyi mücadele etti, onları kutluyorum. Ben de buradan sallayabilirdim değil mi? Kalecileri bile son dakikada şampiyonluk ya da ligden düşmemeye oynayan takımlar gibi ileri çıktı ama aklında Trabzon yoktu. İftira atmak kolaydır, ama doğru değildir. Ben Trabzonspor’un ikinci golünü içime sindiremesem de asla ama asla bilinçli diyemem. Bu tarzda düşünen insanların ekmeğine yağ sürmüş olurum.

Son olarak spor camiasına sesleniyorum. Taraflı tarafsız herkes lafının nereye varacağını iyi düşünsün. İçinizde bulunan Fenerbahçe düşmanlığı her yıl kabarıyor. Fenerbahçe her yıl bu yarışta olduğu sürece içinizdeki kin sizi ne kadar götürür bilemem. Nefret duygularınızı yenmeyi bilin, spor uğruna düşmanlık beslemeyin. Fenerbahçe ile uğraşmayı kesin artık. Çünkü bir noktadan sonra insanları sıkıyorsunuz.

Yorumlar
TREND HABERLER