SPOR MEDYASI

Fenerbahçe'ye spor yazarlarından sert eleştiri!

Fenerbahçe, Çaykur Rizespor deplasmanında sahadan 3-0 yenik ayrıldı. Spor yazarları köşelerinde Fenerbahçe'nin durumunu değerlendirdi.

Fenerbahçe'ye spor yazarlarından sert eleştiri! - Sayfa 1

DENİZ GÖKÇE: Fenerbahçe’yi genel olarak değerlendirmek gerekirse, şu andaki kadrosunda bu formayı kaldıracak bir oyun kurucu yok. Gol atabilecek bir kimse de yok!. Çok iyi bir kaleci olan Harun bile çok kötü goller yiyor. Çaykur Rizespor bu sezonki ilk galibiyetini alırken bunu sonuna kadar hak etti.

Fenerbahçe'ye spor yazarlarından sert eleştiri! - Sayfa 2

GÜRCAN BİLGİÇ: Fenerbahçe'ye hücum yapmak adına fikir bile vermediler.Golü buldukları üç pozisyonu da önceden hesapladıkları ortadaydı. Takım gençleşmedi, atak oynamıyor, kazanamıyor, umut vermiyor; kısacası Cocu ile yapılması planlanan hiçbir şey yok. Kötüsü; umut da yok.

Fenerbahçe'ye spor yazarlarından sert eleştiri! - Sayfa 3

ERMAN TOROĞLU: Kötü demek, 'kötü' kelimesine haksızlık olur. Ancak rezalet kelimesi uyabilir… Takımda bir tane iyi oyuncu var mı? Hayır… Bir tane iyi mücadele eden var mı? Hayır. Fenerbahçe yönetimi şunu yapabilir. Ya Okan Buruk'u alacaksın teknik adam olarak takımın başına geçireceksin ya da Okan Buruk'a iyi bir para verip bir iki sene hiç bir kulüpte çalıştırmayacaksın. Çünkü nereye gitse o takımın başında F.Bahçe'nin başına çorap örüyor.

Fenerbahçe'ye spor yazarlarından sert eleştiri! - Sayfa 4

UĞUR MELEKE: Aynen Okan Hoca’nın maçın başında anlattığı gibi. Fenerbahçe’nin bu kaostan çıkabilmesi için Okan Buruk’a kulak kabartılması gerek. Zira dün sarı-lacivertlilerin Rize’de mağlup olması değil esas mesele. Rakiplerine endişe vermemesi... Sıfır galibiyetli Rizespor teknik direktörü Okan Buruk’u bile iştahlandırması.