FENERBAHÇE

Fenerbahçe'ye bir sponsor daha!

Koç Grubu'na bağlı Aygaz'ın Fenerbahçe'nin şort sponsorluğunu üstlenmesi üzerine Fenerbahçe'ye bir sponsor daha geldi.

Fenerbahçe'ye bir sponsor daha!

Koç Grubu'nun Fenerbahçe'ye sponsorluk sayısı Beko ile birlikte üçe çıktı. İlk olarak Başkan Ali Koç 50 milyon doları kulübe hibe ederek büyük bir kaynak sağlamıştı. Ali Koç'un kulübe katkısı 50 milyon dolar ile sınırlı kalmadı. Önce Koç Grubu'na bağlı Avis yıllık 35 milyon TL+KDV karşılığında forma sponsoru oldu. Daha sonra yine Koç Grubu'na bağlı Aygaz Fenerbahçe'nin şort sponsorluğunu üstlendi. Son olarak ise Beko Fenerbahçe Erkek Basketbol takımına sponsor oldu. 

Koç Grubu'nun Fenerbahçe'ye sponsorluk sayısı Beko ile birlikte üçe çıktı. İlk olarak Başkan Ali Koç 50 milyon doları kulübe hibe ederek büyük bir kaynak sağlamıştı. 

Ali Koç'un kulübe katkısı 50 milyon dolar ile sınırlı kalmadı. Önce Koç Grubu'na bağlı Avis yıllık 35 milyon TL+KDV karşılığında forma sponsoru oldu.

Mehmet Özdilek'ten Fenerbahçe maçı için flaş yorum

Daha sonra yine Koç Grubu'na bağlı Aygaz Fenerbahçe'nin şort sponsorluğunu üstlendi. Son olarak ise Beko Fenerbahçe Erkek Basketbol takımına sponsor oldu.

Dün Beko'nun basketbol takımına sponsor olmasının ardından bugün de Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk ve Koç Grubu'nun hisselerinin bulunduğu 'Opet' akaryakıt firması, Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı'nın ana sponsoru oldu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER