FENERBAHÇE

Fenerbahçe'nin yeni başkanı Ali Koç'un Alex planı

Fenerbahçe'nin yeni başkanı Ali Koç, sarı-lacivertli kulübün eski futbolcusu Alex'e jubile yaptırıp, ilerleyen yıllarda ise görev vermeyi planlıyor.

Fenerbahçe'nin yeni başkanı Ali Koç'un Alex planı

Fenerbahçe'de Ali Koç'un başkan olmasıyla birlikte yeni bir dönem başladı. Koç'un gelişiyle en çok merak edilen konulardan biri ise Alex'in kulüpte görev alıp almayacağı.

ALİ KOÇ 'GELECEK YILLARDA OLABİLİR' DEDİ: Başkan seçilmeden önce Alex hakkında konuşan Koç, Alex'e jübile yapılması gerektiğinin sinyallerini vererek, gelecek yıllarda takımda da görev alabileceğini belirtti.

Fenerbahçe başkanı Ali Koç'un vaatleri

Kısa vadede Alex'e görev vermeyi düşünmeyen Koç, "Alex'in hepimizin gönlünde yeri farklıdır. Hataları olmuştur. Özellikle son dönemde hatalar yapmıştır ancak gidiş şekli kabul edilemez. Jübile sistemini her futbolcumuz için geliştirmeliyiz, sadece Alex için değil. Fenerbahçe'nin, sporcularıyla iyi bir şekilde ayrılması lazım. Onlar bizim bir anlamda elçimiz. Alex, şu an teknik heyette yer alamaz. Kendini bu alanda geliştirmesi lazım. Çok zeki birisi. Gelecekte olabilir." değerlendirmesinde bulundu.

ALEX'TEN ALİ KOÇ PAYLAŞIMI: Ali Koç'un, kendisini alnından öptüğü fotoğrafı paylaşan Alex , "Sayın Ali Koç. Fenerbahçe'nin önderliğini üstlendiğiniz bu dönemde size başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.

Alex'in Ali Koç paylaşımı;

Ali Koç

Yorumlar
TREND HABERLER