DÜNYADAN FUTBOL

Fenerbahçe’nin teklifini reddeden Wilshere alay konusu oldu

Fenerbahçe'nin uzun süre peşinden koştuğu ancak imza attıramadığı Jack Wilshere, West Ham United'a transfer oldu. Yeni takımı ile ilk hazırlık maçında boy gösteren Jack Wilshere'ın performansı, West Ham United'ın sosyal medya hesabından bir video ile paylaşıldı. Ancak video, yıldız futbolcunun alay konusu olmasına neden oldu.

Fenerbahçe’nin teklifini reddeden Wilshere alay konusu oldu

Arsenal ile olan sözleşmesi sona erdikten sonra Fenerbahçe’nin gündemine gelen Jack Wilshere, İngiltere’de kalmak istediğini belirterek West Ham United’a imza attı.

Fenerbahçe’nin teklifini geri çevirerek West Ham United’ın yolunu tutan Jack Wilshere, yeni takımının formasını ilk kez hazırlık maçında giydi. Preston North End takımı ile oynanan ve 2-2 berabere biten hazırlık maçında sonradan oyuna giren Jack Wilshere’ın performansı ile ilgili bir video, West Ham United takımının resmi Twitter hesabından paylaşıldı.

Taraftarları heyecanlandırması beklenen “Jack Wilshere’ı West Ham United forması ile görmeye alışın” mesajı ile paylaşılan video, tam tersi bir etki yarattı. West Ham United taraftarları, hem yıldız futbolcunun performansını hem de paylaşılan videoyu alay konusu yaptı. 

“Şimdiye kadar yapılmış en kötü derleme” diyerek videoyu eleştiren taraftarlar, Jack Wilshere’ın performansı için ise “Sanırım bu sezon bol bol top kaybı ve geri pas seyredeceğiz” ve “Gelecek sezon taktik olarak geri pas mı kullanacağız?” diye alay ettiler.

İngiliz taraftarlar tarafından videonun altına atılan mesajlarda şu ifadelere yer verildi:

“Bu videoda Wilshere’ın sürekli top kaptırdığını, ileri doğru dribbling yapıp sonunda hiçbir şey yapmadığını, sadece geri pas verdiğini gören bir tek ben miyim?”

“Futbolcularımızın geri pas atmaları yerine ileri doğru oynamadıklarını görmek isterdim”

“Bu derleme video da neyin nesi?”

“Videoda bir anlam aramaya çalışmayın”

“Wilshere sürekli ikili mücadeleleri kaybedip, sadece geriye pas atıyor”

“Video tam olarak ne anlatıyor? Wilshere’ın 1 metre yanındaki futbolcuya pas atabildiğini mi?”

“Bir maçta kaç kez hatalı pas atabilirsin?”

“Bu kesinlikle ‘Sonuna kadar izleyin bakın ne olacak’ diye başlayan ancak sonunda hiçbir şey olmayan videolardan biri”

“Bunun adı sarkazm”

“Jack tekerlekli sandalye”

FIFA yılın teknik direktörü adaylarını belirledi

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER