FENERBAHÇE

Fenerbahçe'nin kalecisi Carlos Kameni'ye transfer teklifi!

Fenerbahçe'nin Kamerunlu file bekçisi Carlos Kameni ile ilgili Fransız basını gündeme bomba gibi düşen bir transfer iddiası ortaya attı.

Fenerbahçe'nin kalecisi Carlos Kameni'ye transfer teklifi!

Carlos Kameni, geçtiğimiz yaz Fenerbahçe'ye Malaga'dan bedelsiz olarak transfer olmuştu.

Kamerunlu file bekçisi, Sarı Lacivertli formayla geçtiğimiz sezon 16 maçta forma giyerken gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaratmıştı. 

Oynadığı maçlarda kalesinde tam 20 gol gören tecrübeli eldiven hakkında bu yaz da çeşitli transfer dedikoduları çıkmıştı.

Fenerbahçe'nin gözden çıkardığı iddia edilen 34 yaşındaki file bekçisiyle ilgili bugün de Fransız basınından gündeme bomba gibi düşen bir iddia geldi. Buna göre Sarı Kanarya'yla iki yıl daha sözleşmesi bulunan Kameni'ye yeni bir talip daha çıktı. 

Yahoo Sports Fransa, resmi Twitter hesabı aracılığıyla paylaştığı haberde 1.86 boyundaki kaleciye Auxerre talip oldu. Haberde Auxerre yöneticilerinin Fenerbahçeli yöneticilerle görüştüğü ve Kameni'yi transfer etmek istedikleri ifade edildi.

Fransa Ligue 2'de mücadele eden Auxerre kulübünün yöneticilerinin Fenerbahçe'nin sportif direktörü Damien Comolli'yle olan yakın ilişkilerini kullanarak transferi bitirmeye çalıştıkları öne sürüldü. Kameni'nin güncel piyasa değeri 450 bin euro olarak gösteriliyor. 

Tecrübeli kaleci, daha önce de Le Havre ve Saint Etienne gibi Fransız takımlarında forma giymişti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER