DÜNYADAN FUTBOL

Fenerbahçe'nin gözdesi Evra'dan olay paylaşım

Kendi taraftarına tekme attığı için Marsilya’daki sözleşmesi sona erdirilen ve UEFA’dan 7 ay men cezası alan Patrice Evra, Dubai’de ortaya çıktı.

Fenerbahçe'nin gözdesi Evra'dan olay paylaşım

Adı Fenerbahçe ile anılan olaylı yıldız Patrice Evra, Dubai'de bir arabayı çekerken görüldü. Videoyu sosyal medya hesabından paylaşan Fransız yıldız 'Her zamankinden daha güçlü döneceğim' dedi.

Türkiye’den Fenerbahçe’nin de gündeminde olduğu iddia edilen Fransız sol bek Patrice Evra, tatil için gittiği Dubai’da bir arabayı çekerken görüldü.

7 ay men cezası alan yıldız için Süper Lig iddiası

Videoyu sosyal medya hesabından paylaşan 36 yaşındaki futbolcu, “Ne gün ama. Beyler biliyorsunuz bugün pazartesi. Yani mutlu pazartesi. Hayatı bilirsiniz, bazen çok ağır olduğunu hissedersiniz. Ancak her zaman gülümseyip tabii ki bu oyunu sevmeye devam etmelisiniz” ifadelerini kullandı.

Sahalara daha güçlü döneceğinin sinyalini veren Evra, “Tanrı’ya yemin ederim ki her zamankinden daha güçlü döneceğim. Tembel olma. Şu anda ne yaptığınızı bilmiyorum, ama ben, daha önce kendimden daha iyi olmak istediğim için bir araba çekiyorum.” dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER