YAZARLAR

Fenerbahçeli olmaktan gurur duyuyorum

Fenerbahçeli olmaktan gurur duyuyorum

Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]

 

Çok net söylüyorum ki takımımla, taraftarımızla, yönetimimizle ne kadar gurur duysam azdır. Fenerbahçe’nin maçlarını izlerken zaman zaman takımın ruhsuzluğundan şikâyet ederdim. Her ne kadar şikâyet etsem de takım bizim takım der ve desteklerdim. Bu yıl takımın mücadele azmi, yönetimin dikkatli tavrı, taraftarın göstermiş olduğu ilgi ve alaka ile şampiyonluğa adım adım ilerleyen bir yandan da Trabzonspor’un puan kaybını bekleyen bir takım görmekteyim.

 

Maçlarda rakiplerin Fenerbahçe’ye karşı ne kadar mücadele ettiklerini, sahada basmadık alan bırakmadıklarını, dişini tırnağına takan oyuncuları görünce hem seviniyorum hem de üzülüyorum. Fenerbahçe karşısında göstermiş oldukları mücadele, Fenerbahçe’nin ne denli büyük bir kulüp olduğunu gösteriyor. Fenerbahçe’ye karşı farklı hazırlanıyorlar. Fenerbahçe’yi yenince şampiyon olacakmış gibi oynuyorlar. Keşke her maçta aynı şekilde oynasalar da ligimiz daha kaliteli hale gelse ne iyi olur değil mi?

 

Fenerbahçe’nin şampiyonluk yolunda zorlanma sebebi rakiplerin tamamının Fenerbahçe’yi ayrı bir kefeye koymalarından kaynaklanıyor. Fenerbahçe ve diğerleri diyenler bu açıdan ele alarak söylüyorlar. Fenerbahçe maçları en çok izlenen ve en çok keyif alınan maçlar olmuştur. Galatasaray ve Beşiktaş maçlarını sadece taraftarları izlerken Fenerbahçe’nin maçlarını futbolla ilgilenen herkes izlemektedir. Fenerbahçe kaybettiğinde kendi takımları kazanmış gibi sevinen taraftarları görmek mümkündür. Hatta Fenerbahçe’nin Avrupa kupası maçlarından elenirken Galatasaray ve Beşiktaş taraftarlarının maç esnasında ve sonrasında sevindiklerine şahit oldum.

 

Şampiyonluk yolunda inançla ve azimle mücadeleden kopmayan Fenerbahçe ve Trabzonspor takımlarına ayrıca teşekkür ediyorum. İki takımdan birisi havlu atmış olsa lig bu kadar zevkli olmazdı. Trabzonspor’un son dakika galibiyetlerine bu hafta Fenerbahçe’de eşlik etti. İnşallah ligin son haftasına kadar şampiyonluk yarışı devam eder. Şampiyon olduktan sonra o gün şampiyon olduk demek ve kutlamak bir gününüzü alıyor. Şimdi ise her maçtan sonra şampiyon olmuşçasına sevinen taraftarları görebiliyoruz. Hak eden şampiyon olsun.

 

Sezonu şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe Bayan Basketbol takımını kutluyorum. Sezon içerisinde yaşamış oldukları haksızlıklara rağmen şampiyon oldular. En iyi iki oyuncusundan yoksun kaldılar ve Avrupa’dan elendiler. Buna rağmen güçlü kadrosu ve taraftar desteği ile şampiyon oldular. Helal olsun.

 

Son olarak Konya’da bulunan Trabzonspor’lu taraftarların konuşmalarımız esnasında site yazarımız Ferat Şahin beye selamlarını iletmek isterim. Üzerimde kalmasın.

 

Twitter adresim :  
 

Yorumlar
TREND HABERLER