FENERBAHÇE

Fenerbahçeli Mehmet Topal'dan moral yemeği

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Mehmet Topal ve eşi Selda Topal, Semiha Şakir Huzurevi ve Beylikdüzü Huzurevi sakinlerine moral yemeği düzenledi.

Fenerbahçeli Mehmet Topal'dan moral yemeği

Mehmet Topal ve eşi Selda Topal'ın 5 yıldır geleneksel olarak düzenlediği "Huzurevi Buluşmaları", bu yıl Sarıyer Eski Büyükdere İskelesi’nin terasında yapıldı.

Etkinliğe Semiha Şakir Huzurevi ve Beylikdüzü Huzurevi sakinlerinin yanı sıra Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Romatoloji Kliniği'nde tedavi gören çocuklar ve aileleri de katıldı.

Gecede oyuncular Yağmur Tanrısevsin, Nilay Cafer, Aslıhan ve Mert Kılıç, Seçkin Piriler ile Fenerbahçeli futbolcular Volkan Şen ve Ozan Tufan da yer aldı.

Linet'in gönüllü olarak sahne aldığı etkinlikte Volkan Şen, Ozan Tufan ve Mehmet Topal masaları gezerek, çocuklar ve yaşlılarla sohbet etti. 

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Romatoloji Bilim Dalı'ndan Prof. Dr. Özgür Kasapçopur, etkinliğin hastalar için önemine işaret ederek, "Çocuk romatoloji hastaları uzun soluklu tedaviye ihtiyaç duyan yavrularımız. Bu tür etkinlikler sürekli hastanede geçen hayatlarına büyük bir umut ve heyecan oluyor. Burada Suriye'den gelen hastalarımız da hayatında hiç deniz görmemiş Anadolu'dan tedavi için gelen hastalarımız da var. Onların mutluluğunu gözlerinden okuyabilirsiniz, mutluluk en büyük ilaçtır." ifadelerini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER