FENERBAHÇE

Fenerbahçeli futbolcular derbiye özel hazırlanıyor

Fenerbahçeli futbolcular, Trabzonspor maçı öncesi bordo-mavili ekibe geçmiş karşılaşmalarda atılan golleri izleyerek motive oluyorlar.

Fenerbahçeli futbolcular derbiye özel hazırlanıyor

Fenerbahçe'de Trabzonspor hazırlıkları tam gaz devam ediyor. Erwin Koeman ve ekibi, takımı, fiziksel ve taktiksel olarak bu kritik mücadeleye hazırlarken, çalışmaların psikolojik bölümü de büyük bir gayretle gerçekleştiriliyor.

ÖZEL KLİP HAZIRLANDI...Teknik heyet, hazırladığı kapsamlı analizle, rakibin güçlü ve zayıf yanlarını oyunculara ezberletirken, sarı-lacivertli formayla Trabzonspor deplasmanına çıkmış, Mehmet Topal, Hasan Ali Kaldırım, Alper Potuk ve Skrtel gibi kıdemli isimler, takımın yenilerine bu karşılaşmanın önemini ve yaşanabilecek yüksek tansiyonu anlatıyor.

fenerbahçe

Kulübün profesyonel çalışanları da bu hummalı çalışmada önemli rol oynuyor. Fenerbahçeli oyuncular, geçmiş yıllardaki Trabzonspor galibiyetlerini, gol sevinçlerini, zafer kutlamalarını içeren özel görüntüleri seyrederek karşılaşmaya konsantre oluyor.

ERWİN KOEMAN MORALLİ...Kadrosunda çok sayıda yeni isim olan Fenerbahçe'de Trabzonspor maçında zaferi getirecek formül, "Sakin kal, disiplini koru" şeklinde belirlendi. Sarı-lacivertlilerin hocası Erwin Koeman, millî ara sebebiyle yeterli çalışmaları yapamamaktan ve oyuncularının yorgun olmasından rahatsızlık duysa da morali yerinde.

fenerbahçe

Alanya maçından bu yana Trabzonspor'u ezberlemeye çalışan Koeman'ın oyuncularına sürekli vurguladığı nokta, sakinlik ve disiplin. Tecrübeli teknik adam, çok zorlu bir imtihan vereceklerini ancak takım ruhunu sahaya yansıtmaları hâlinde yeni edindikleri kazanma alışkanlığını sürdüreceklerini düşünüyor

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER