FENERBAHÇE

Fenerbahçe'den transferde yılın bombası

Sarı-lacivertlilerin, Portekizli yıldızı Leipzig’ten kiralamak için nabız yoklayıp olumlu dönüşler aldığı iddia edilirken, Alman kulübü ile oyuncuya cezbedici bir teklif sunulacağı öğrenildi.

Fenerbahçe'den transferde yılın bombası

Fenerbahçe, devre arasında nokta atışı yapıp flaş bir ismi kadrosuna katabilir.

Sarı-lacivertlilerin, Galatasaray'ın sezon başında 12.5 milyon euro'ya Leipzig'e sattığı Bruma'ya talip olduğu ileri sürüldü. GoalBien'in haberine göre; 23 yaşındaki yıldız futbolcu için ön araştırma başlatıldığı, transferin gerçekleşebileceğine yönelik olumlu dönüşler alındığı iddia edildi. Leİpzig'de 12 lig karşılaşmasının 6'sında ilk 11'de sahaya çıkıp 5'inde yedekten maça dahil olan Portekizli yıldızın sürekli oynayabileceği bir takıma transfer olma düşüncesine olumlu baktığı, Leipzig'in de Bruma'nın tecrübe kazanması için daha önce oynadığı bir ligde yeniden forma giymesine onay verebileceği belirtiliyor.

REDDETMESİ ZOR

Fenerbahçe yönetiminin, Bruma için Alman kulübüne cezbedici bir kiralama teklifi hazırladığı, başarılı futbolcuya da yarım sezon için baş döndürücü bir ücret ödemeye hazır olduğu kulislerden yansıyan iddialar arasında.

TAMDA ARANAN KAN

Cimbom'daki son sezonunda 11 gol-6 asistle kariyer patlaması yapan Bruma, daha çok para kazanmak için Leipzig'in yolunu tutmuştu. F.Bahçe'ye transferi gerçekleşirse, Aykut Kocaman'ın planları dahilindeki takımın en önemli parçası olmaya aday.

Aziz Yıldırım 6 maç için prim sözü verdi!

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER