FENERBAHÇE

Fenerbahçe'den sürpriz kaleci atağı

Fenerbahçe, çok sürpriz bir transfer hamlesi gerçekleştirerek, Brezilya Milli Takımı'nın kalecisi Alisson Ramses Becker'e resmi teklif götürdü.

Fenerbahçe'den sürpriz kaleci atağı

23 yaşındaki file bekçisi Alisson Ramses Becker'in sarı-lacivertlilere henüz olumlu ya da olumsuz bir yanıt vermediği, düşünmek için süre istediği öğrenildi.

"KALECİ SIKINTISI ÇEKİLMEZ"

Ağabeyi Muriel ile birlikte Brezilya Ligi ekiplerinden Internacional'de forma giyen Alisson Fenerbahçe'nin scout ekibi tarafından yönetime tavsiye edildi. Genç file bekçisi hakkında hazırlanan, "Eğer alınırsa Fenerbahçe 10 yıl boyunca kaleci sıkıntısı çekmez" raporu, bu transferde aceleci davranılmasında etkili oldu. Alisson sarı-lacivertlilere olumlu yanıt verirse, kulübü İnternacional ile de masaya oturulacak.

Alisson Ramses Becker

SÖZLEŞMESİ KASIM'DA BİTECEK

Alisson, 4 kez formasını giydiği Brezilya Milli Takımı'nın şu anda birinci kalecisi. Son olarak ülkesinin önceki gün Uruguay'la 2-2 berabere kaldığı Dünya Kupası grup eleme karşılaşmasında görev alan Alisson'un kulübü ile sözleşmesi 9 Kasım 2016'da sona eriyor. Volkan'ın 34 yaşını aşması, kiralık oynayan Fabiano'nun güven vermemesi, Fenerbahçe'ye üst düzeyde bir kaleci transferini zorunlu kılıyor.

Alisson Ramses Becker

KARŞI KARŞIYA GEÇİLMEZ

Roma'nın da gündemine gelen 1.93 boyundaki Alisson, özellikle karşı karşıya pozisyonlarda geçilmez bir isim. Uzun boyuna rağmen refleksleri son derece güçlü. Alisson, Brezilyalı futbolcuların her zaman sempatiyle baktığı F.Bahçe'ye bakalım ne cevap verecek.

Alisson Ramses Becker

HASSEN DE iZLENiYOR

Kalesini Alisson ile sağlama almak isteyen Fenerbahçe, Fransa Ligi ekiplerinden Nice'te forma giyen Mouez Hassen'i de uzun zamandır scout ekibine izletiyor. 14 kez Fransa'nın altyapı milli takımlarında görev alan 21 yaşındaki 1.84'lük file bekçisi, 3 sezondur Nice'in kalesini koruyor. Bu sezon 14 lig karşılaşmasında görev yapan Tunus asıllı Hassen, şu anda Yoan Cardinale'nin yedeği.

Alisson Ramses Becker

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER