YAZARLAR

Fenerbahçe'den rakiplerine Kayseri'den anons 'peşinizdeyim'

Şampiyon olmanın mücadelesini veren Fenerbahçe Kayseri'den rakiplerine anons yaptı. "Peşinizdeyim"

Hakan Cerrahoğlu
Hakan Cerrahoğlu[email protected]

Şampiyon olmanın mücadelesini veren Fenerbahçe Kayseri'den rakiplerine anons yaptı. "Peşinizdeyim"

Kayserispor'a, Kayseri'de atılan 5 gol, şampiyonluk sevdasının enerjisiydi. Kaybedilen puanlar ne kadar sisli ise kazanılan puanlar da o kadar parlaktı. Oynanan futbol, sezonun en iyi futbolundan biriydi. Fenerbahçe kazandıklarını kaybettikleriyle ölçüyor. Zirveye merdiven dayayan Fenerbahçe, hasretin dargın akşamlarında şampiyonluk şarkıları söylemeye devam ediyor..

Futbolun duasında zarafet ve adalet şarttır. Dünyanın önemli bütün liglerinde bu böyledir.

Futbolun kaderini hakemler tayin etmemeli. Bu adaletsiz hakemler puan cetvelini düzenlemekten vazgeçtiği taktirde, yüreğin ısıttığı nefesle futbol sevgisi de gül gibi açacaktır.

Galatasaray maçında Fenerbahçe'nin 2 net penaltısını vermeyen hakem Bülent Yıldırım'ın günahları sırtındaki heybesinde yüklü. Bülent Yıldırım gibi hakemler yavru balıkları satan balıkçılar kadar yanlış yapmıştır. Hakemler parayı helalinden kazanmalı, kişilik travması yaşayan korkak hakemler gözünün önündeki penaltıyı çalamıyorsa tribünlerden gelen "yuh.. hakeme gözlük" seslerinin sorumlusu, kendilerinin olduğunu bilmeli.

Sevginin kurduğu oyun futbolu, hak ve adaletli kararlar devam ettirir. Haksızlıkların değil, adaletin peşinde olmak gerekir, Hayatın en mühim prensibi de budur.

Yorumlar
TREND HABERLER