FENERBAHÇE

Fenerbahçe'den hakem uyarısı

Beşiktaş İskoç hakem Craig Thomson'un gazabına uğrarken Fenerbahçe'den hakem uyarısı geldi

Fenerbahçe'den hakem uyarısı

Avrupa'da Türk takımlarının yaşadığı hakem facialarına son olarak Beşiktaş eklendi.

Siyah-beyazlılar, Dinamo Kiev deplasmanında İskoç hakem Craig Thomson'un gazabına uğrarken, bu maçı izleyen Fenerbahçe yönetimi adeta alarm verdi. Hemen harekete geçen sarı lacivertli yönetim, "Geçen sezon Braga maçında kendi yaşadıklarımız ortada. Ivan Bebek faciasının faturası hem takıma hem de futbolcular olarak sizlere zarar verdi. Volkan ve Alper uzun süreli ceza aldı. O nedenle Feyenoord karşısında rakipten önce hakeme karşı dikkatli olmalıyız" uyarısını yaptı..

Fenerbahçe'nin tur atlaması için ihtimaller

İNATLAŞMAK BİZE ZARAR VERİR

Sabah haberine göre; Feyenoord yolculuğu boyunca yapılan sohbetlerde ana konu hakemlerdi. Yöneticiler, şartlar ne olursa olsun sahadaki kontrolünün kaybedilmemesini öğütleyerek şunları söyledi: "Bizim büyük bir avantajımız var. Bunu saha dışı faktörlerle yitirmeyelim. Deplasmanda oynuyoruz. Yoğun bir seyirci baskısı olacak ve bu da hakemi ister istemez etkileyecektir. Hakem takdir haklarını ev sahibinden yana kullandığında dahi sinirlerinize hakim olun. Hakemle inatlaşma boyutuna gelirseniz kaybeden biz oluruz."

İspanyol Borbalan bu sezon İspanya Ligi ve Avrupa'da 11 karşılaşma yönetti. 51 sarı, 3 kırmızı kart gösterdi. Bu maçların 2'sini ev sahibi takımlar, 4'ünü deplasman takımları kazandı. 5 maç berabere bitti

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER