AVRUPA LİGİ

Fenerbahçe'de yedek krizi

Fenerbahçe'de Erwin Koeman, Dinamo Zagreb karşısında 90 dakika boyunca hiç oyuncu değiştirmedi.

Fenerbahçe'de yedek krizi

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe evinde Dinamo Zagreb ile 0-0 berabere kaldı.

Erwin Koeman'ın takımında yedek kulübesinde kısıtlı hamle olması gözlerden kaçmadı. Hollandalı çalıştırıcının yedek kulübesinde hücum özellikli sadece Islam Slimani yer aldı.



Diğer 7 oyuncunun hep savunma özellikli olması oyuna da etki etti. İkinci yarıda değişiklik hakları yapılamadı. Soldado ve Mehmet Ekici kadroya yazılmaması ile Ayew'in sakatlığı kulübe seçimini zorladı. Koeman, 90 dakika boyunca hiç oyuncu değiştirmedi.

Fenerbahçe Dinamo Zagreb maçının golleri ve geniş özeti


Frey gerginliği...Maçta 80. dakikada sakatlık sıkıntısı oldu. Dinamo Zagreb kalecisi Livakovic'in hava topunu aldıktan sonra bir anda yerde kalması ve sakatlanmasının ardından Frey'in hamlesi ortamı gerdi. Topu dışarı atmaya çalışan Livakovic'in topuna koşan Frey rakip takım oyuncularından tepki çekti ve itişme yaşandı.

Kadıköy'de yenilgisiz...Avrupa Ligi'nde D Grubu'nda mücadele eden Fenerbahçe, Kadıköy'de başarılı bir görüntü çizdi. Sarı-lacivertliler, Anderlecht ve S.Trnava'ya karşı içeride 2-0'lık skorlarla kazandı.
D.Zagreb ile de evinde berabere kalan Fenerbahçe, bir üst tura çıkarken iç sahadaki başarısıyla etkili oldu. Sarı-lacivertliler, sahasındaki 3 maçta gol yemedi, rakip filelere 4 gol atıp, 7 puan topladı.

Ele ele bir üst tura...Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde tur atlamayı başardı. Sarı-lacivertli takım adını son 32'ye yazdırmayı başardı. Erwin Koeman ve ekibi, evinde lider Dinamo Zagreb ile berabere kalmasına karşın grubun diğer mücadelesinde Anderlech ile Spartak Trnava'nın da yenişememesi üzerine rahatladı.

Sarı-lacivertliler, tur biletini galibiyete ihtiyaç duymadan aldı. Fenerbahçe, Dinamo Zagreb'in ardından grubu 2. sırada bitirip turu atladı.

Penaltı isyanı...Mücadelede ikinci yarıda Dinamo Zagreb'de penaltı isyanı oldu. 65. dakikada Hırvat ekibinde Olmo, ceza sahasına girdi. Isla'nın yanından geçen Olmo, bir anda yerde kaldı. Şilili futbolcunun müdahelesiyle Dinamo Zagreb'li ismin düşmesi sonrası konuk takımda yoğun itiraz başladı. Ancak hakemler oyuna devam kararı verdi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER