YAZARLAR

Fenerbahçe’de Terraneo bereketi

Fenerbahçe’de Terraneo bereketi

Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]

Bu adam ilk geldiğinde bu da kim dedi spor camiası. Kim olduğunu bilenlerin sayısı oldukça azdı. İtalyan eski futbolcu Milan, Lecce ve Torino gibi takımlarda kalecilik yapmış bir isimdi. Lazio ve İnter Sportif Direktörlüğünün ardından sıra Fenerbahçe’deydi. Artık çalışmalarını Fenerbahçe’nin başarısı için yapacak.

Fenerbahçe ile anlaşması bir yandan yönetimin bu yıl farklı bir transfer politikası yürüteceğiz mesajı da içeriyordu. Yönetim bütçe vermezse Sportif Direktör transfer yapamaz. Terraneo kendisine verilen bütçeye uygun oyuncularla görüşmeler yapma konusunda iyi iş çıkaran birisi. Kulüp adına yaptığı görüşmeler taraftarı oldukça heyecanlandırıyor. Nani transferinin bitmesine onun büyük payı olduğunu düşünüyorum. Van Persie ile yapılan görüşmelerin de olumlu olduğunu ve transferin bitme aşamasına geldiğini öğrendik. Ya gerçekten bu adam sayesinde yürüyor işler, ya da Fenerbahçe yönetimi parayı verip düdüğü çalıyor.

Sonuç ne olursa olsun kulübün istediği isimleri adam ikna ediyor ya benim için bu başarıdır. Tek eleştirdiğim nokta kaleci konusudur. Ospina transferinin bittiği haberleri gelirken bir anda Fabiano transferinin yapılmasına anlam veremedim. Ospina gelirse Volkan yedek kalacaktı. Bana göre bu transfer kulüpteki Volkan’ı sevenler tarafından engellendi. Yanılıyor olabilirim ama aldığım duyumlar ve görüştüğüm kişiler bu şekilde düşünmemdeki haklılığımı ortaya koyuyor.

Şener, Fernandao, Kjaer, Fabiano, Ba, Nani… Josef’de sağlık kontrollerinden geçti. Van Persie’de transfer edilirse kadro daha da güçlenmiş olacak. Bu kadro için tribünler dolmaz mı? Bu transferlere yenilerinin de ekleneceğini öğreniyoruz. Fenerbahçe muhabirleri bu konuda gayet iyiler. Stoper ve orta sahaya takviye yapılma ihtimali çok yüksek. Bu kadar transfer yapılıyorsa takımdan yeni ayrılacaklarda olmalı.

Beykan Sivasspor ile anlaştı.

Recep Niyaz’a takım bulması söylendi.

Emenike takım kampından ayrıldı. Transfer görüşmesi yapmak için izin istedi ve büyük bir ihtimalle takımdan ayrılacak.

Krasiç ve Holmen’de takımdan gidici.

Stoch kesinlikle takımda kalmalı ve gidişat takımda kalacağını söylüyor.

Bakalım Terraneo daha kimlerle görüşecek, kimleri takıma transfer edip kimleri gönderecek. Elbette birileri gelecek birileri gidecek ama önümüzdeki sezon muhteşem bir takım olacak. Tribünlerin dolu olduğu, taraftar gücünü arkasında hisseden ve taraftarı memnun eden bir Fenerbahçe izleyeceğiz. Fenerbahçe taraftarı sezon başında yapılan transferlerle şampiyonluğa ve gelecek diğer başarılara inanmışsa o iş tamamdır. 

 

Yorumlar
TREND HABERLER