FENERBAHÇE

Fenerbahçe’de kritik toplantı kararı!

Fenerbahçe'de üst üste yaşanan puan kayıpları sebebiyle ortaya çıkan kriz Osmanlıspor maçı sonrası tavan yaptı. Teknik Direktör Aykut Kocaman takımla İstanbul'a dönmedi. Takıma 2 gün izin verildi. Peki şimdi Fenerbahçe ne olacak?

Fenerbahçe’de kritik toplantı kararı!

Fenerbahçe’de Osmanlıspor maçı bitiminde teknik direktör Aykut Kocaman’ın istifa sinyali vermesinin ardından sarı-lacivertli camiada neler yaşanacağı merakla beklenmeye başladı. Peki Fenerbahçe’de şimdi neler olacak? İşte sıcak gelişmeler ve tüm detaylar…

TAKIMA SALI’YA KADAR İZİN!

Osmanlıspor karşılaşmasının ardından Aykut Kocaman, takımla birlikte İstanbul’a dönmedi. Kulüpten yapılan açıklamada, daha önce planlanmış milli maç arası programı doğrultusunda teknik direktör Aykut Kocaman’ın, akrabalarıyla buluşacağı için Osmanlıspor maçından sonra takımla İstanbul’a dönmeyeceği bildirildi. Ayrıca, sarı-lacivertlilerin 2 gün izin yapacağı bilgisine ulaşıldı.

AZİZ YILDIRIM VE YÖNETİM KARAR VERECEK!

İstifa ettiğini açıklamayan Aykut Kocaman, bu yönde bir karar alacağının sinyalini net bir şekilde vermesine rağmen bu kararını sözlü olarak yönetime iletmediği için resmi bir söz söylemedi. Fenerbahçe camiasında bu gelişme sonrasında başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler, Aykut Kocaman’ın istifa düşüncesini değerlendirerek son kararı verecek.

KRİTİK TOPLANTIDA NE SONUÇ ÇIKACAK?

Fenerbahçe’de iki günlük izin sırasında Aykut Kocaman’ın İstanbul’a dönmesiyle birlikte deneyimli teknik adam ve yöneticiler son kez bir araya gelecek. Bu buluşmada yola devam mı, yoksa tamam mı kararı verilecek.

Aykut Kocaman yerine 3 aday var

 AYRILIK KARARI ÇIKARSA…

Sarı-lacivertli yönetimle Aykut Kocaman buluşacağı toplantıda ayrılık kararı çıkması halinde, milli takım arası değerlendirilerek hemen yeni bir teknik adam arayışı başlayacak.

Yorumlar
TREND HABERLER