FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de dev zirve

Ali Koç, sezona kötü başlayan Phillip Cocu'ya moral aşıladı, zor günleri atlatmak için güç verdi.

Fenerbahçe'de dev zirve

Sarı-lacivertlilerde milli takım arasında bir durum toplantısı gerçekleşti. Ligdeki 3 yenilgi sonrası yaşanan hayal kırıklığının ardından devreye giren Fenerbahçe başkanı, teknik heyete iyi dileklerini belirtip, destek mesajını iletti.

Yeniden yapılanma içerisinde olan Fenerbahçe sezona kötü bir başlangıç yaptı. Önce Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Benfica’ya elenen ardından da son üç lig maçını kaybeden sarı-lacivertli takımda moraller oldukça bozuk.
Büyük ümitlerle gelen ancak arka arkaya kötü sonuçlarla karşılaşan teknik direktör Phillip Cocu da hayal kırıklığı ve şok yaşıyor.
 
Başkan Ali Koç, durum değerlendirmesi yapmak için teknik direktör Cocu ile geçtiğimiz günlerde buluştu. Başkan Koç’un bu buluşmada tecrübeli çalıştırıcıya moral ve destek verdiği ifade edildi. Özellikle bu buluşmanın ardından Hollandalı teknik adamın rahatladığı ve mutlu olduğu kaydedildi. Sarı-lacivertli yönetim, 46 yaşındaki çalıştırıcının tam anlamıyla kendini gösteremediğini düşünüyor. Bunun temel sebeplerinden biri de planlamada olmayan iki ayrılık olarak öne çıkarılıyor. Josef de Souza ve Giuliano’nun ani ayrılığı ile Cocu, yeni bir sistem ve takım yaratmak zorunda kaldı.
 
Dolayısıyla gerçek anlamda bu haftadan itibaren sistemini oturtmaya başlayacağı dile getirildi. Fenerbahçe yönetimi ilk etapta sezonun ilk yarısına kadar yaşanacak zorlu süreci Cocu ile atlatmaya çalışacak. 
Şampiyonluk yolunda zorlu ve hazır rakiplerle karşılaşacak sarı-lacivertliler ikinci yarı ile birlikte Hollandalı hocanın daha rahat çalışma imkanı bulabileceğini düşünüyor.

Comolli de çalışıyor : Sezona kötü giren Fenerbahçe’de Başkan Ali Koç, teknik direktör Phillip Cocu’ya destek verirken, sportif direktör Damien Comolli de yoğun bir biçimde çalışıyor.

Yeniden yapılanma konusunda hem planları hem de tecrübeleriyle kulüpte farklı işler yapmayı deneyen Fransız idareci, Başkan Ali Koç gibi Cocu’ya yakın durarak, destek vermeye çabalıyor. Benzer şekilde Başkan Koç da Comolli’ye şu ana kadar sorumluluk ve destek verme konusunda tereddüt etmiyor. 

Fenerbahçe'de Tamer Yelkovan ile yollar ayrıldı

Yorumlar
TREND HABERLER