FENERBAHÇE

Fenerbahçe’de büyük revizyon

Fenerbahçe'de sözleşmesi 2019’da bitecek oyunculara teklif bekleniyor. Sadece yaşı ilerlemiş Valbuena ve Skrtel değil, Josef gibi takımın belkemiği oyuncular dahi değişim projesine dahil edildi.

Fenerbahçe’de büyük revizyon

Yeni sezonda özellikle kiralık oyuncular üzerinde duran ve gençlerle çalışma alışkanlığı nedeniyle Phillip Cocu'yu takımın başına getiren Fenerbahçe, kadro yapılanmasında da bir değişime gidiyor.

Sarı-lacivertliler, takım yaş ortalamasını düşürmek istiyor. Bunun ilk adımı da oyuncu satmak. Satılacak isimler arasında da öncelik kontratının son yılına girenler. Öyle ki son üç yılda sarı-lacivertlilerin banko ismi haline gelen Josef dahi ederini bulursa gönderilecek.

DIRAR'DA KARAR COCU'NUN : Fenerbahçe’de, tam 10 oyuncunun sözleşmesi 2019'da bitecek. Skrtel (33) Valbuena (33), Soldado (32), Aatif (31), Neustadter (30), Josef (29), Şener (28), İsmail (28), Erten (24) ve Yiğithan (19)… Yiğithan ve Ertan dışındaki isimler, uzun vadede takımda düşünülmüyor ve değerini bulunca satılması planlanıyor. 2020'ye kadar kontratları bulunmasına rağmen Kameni (34) ve İsla (30) da ilk fırsatta satılacak. Dirar (32) konusunda ise Cocu karar verecek.

Fenerbahçe Josef de Souza’nın bonservisini belirledi

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER