FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de 3 imza birden

Fenerbahçe bu sezon başında transfer ettiği Mauricio Isla, Giuliano Victor de Paula ve Roberto Soldado için imza töreni düzenlendi.

Fenerbahçe'de 3 imza birden
Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleşen törende ilk olarak söz alan Asbaşkan Önder Fırat, öncelikle Vardar karşısında alınan yenilgiden dolayı çok üzgün olduklarını belirtirken, futbolcuların rövanşında galip gelip tur atlayarak bu üzüntüyü telafi edeceklerini söyledi.
 
Burada bulunma sebeplerinin yeni transferleri tanıtmak olduğunu söyleyen Fırat, 43 oyuncuya da Fenerbahçe'ye hoşgeldiniz diyerek, başarılar diledi.
 
Önder Fırat'ın kısa konuşmasının ardından sarı lacivertlilerin 3 yeni transferi temsili olarak kendilerini sarı lacivertli renklere bağlayan sözleşmelere imza attı.
Fenerbahçe
 
Mauricio Isla: Fenerbahçe benim için pozitif adım
 
Yeni transferlerden Mauricio Isla, "Böyle bir kulüpte olmaktan çok büyük bir mutluluk duyduğumu söylemek istiyorum. Geleneklerine bağlı, Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birine geldiğimin farkındayım. Herkesin oynamak isteyeceği bir yere geldiğimi biliyorum. Taraftarlarımızın önünde forma giyme şansı buldum. Bundan sonra elimen gelen en iyi performansını göstereceğim." dedi. 
 
Isla, "Kesinlikle Fenerbahçe'ye gelmek benim için pozitif bir adım oldu. Cagliari'ye imza attığımda, 1 sene oynamak ve kariyerimde ileriye bir adım atmak istiyordum ve bunu da başardım. Hem benim için hem ailem için hem de Şili futbolu için çok önemli bir transfere imza attık. Bek oynadım, orta sahada oynadım. Ama benim tercih ettiğim pozisyon, sağ bektir." ifadelerini kullandı.
 
Roberto Soldado: Kendimi iyi hissediyorum
 
Golcü futbolcu Roberto Soldado ise 'Futbolu seven herkes Fenerbahçe'nin ne kadar büyük bir kulüp olduğunu biliyordur. Burada olmak büyük bir keyif. Geldiğim ilk andan beri kendimi çok iyi hissediyorum. Bu ilginin karşılığını, çok çalışarak, goller atarak vermek istiyorum' ifadelerini kullandı.
 
Soldado'nun diğer açıklamaları şöyle;
 
"Fizik olarak kendimimi iyi hissetiğimi söyleyebilirim. Takımla henüz çok çalışma fırsatım olmadı. Geçtiğimiz sezon yaşadığım sakatlık nedeniyle bir çok maçı kaçırmıştım. Ama dün 30 dakika oynama fırsatı buldum. Maçtan sonra da kendimi çok iyi hissetiğimi söylemek istiyorum. Hocamın istekleri doğrultusunda görev almaya hazırım.
 
Umarım geçtiğimiz sezondan daha iyi bir takım haline geliriz. Çalışmanın yanında biraz da şansın yanımızda olması lazım."
Giuliano'dan Trabzonspor sorusuna cevap: Zaten evet demiştim
 
Rusya'nın Zenit Kulübü'nden transfer edilen Giuliano da Fenerbahçe formasını giymekten dolayı çok mutluluk duyduğunu belirterek, "Beni buraya getiren herkese çok teşekkür ediyorum. Bana gösterilen sevginin ve inancın karşılığını saha içinde vermek istiyorum. Pazar günü oynanacak derbide sahada olmak istiyorum' şeklinde konuştu.
Brezilyalı'nın açıklamaları;
 
'F.Bahçe'ye zaten evet demiştim'
"Zor bir transfer bir süreç oldu. Bu zorluk işin dışında kaynaklanan sorunlar nedeniyle oldu. Ben Fenerbahçe'nin teklifini duyduğumda zaten evet demiştim. Tüm çabamı buraya gelmek için gösterdim. Fenerbahçe'yi kabul etme nedenim, Fenerbahçe'nin büyüklüğündendir. Kariyerimde ileriye doğru bir adım atmak istedim."
 
'Kendi tarihimi yazmak istiyorum'
"Alex de Souza gerçekten büyük bir oyuncuydu. Buraya gelmeden bana şans diledi, umarım F.Bahçe'de başarılı olursun dedi. Alex ile saha içinde çok farklı oyuncularız. Onun pozisyonunda oynayacağım için çok büyük sorumluluklarım var. Bunun farkındayım. Ama ben Giuliano olmak istiyorum. Giuliano olarak burada kendi tarihimi yazmak istiyorum. Ben Giuliano olmak istiyorum. O nedenle Alex ile kıyaslamaları bir kenara bırakmamız gerekir. Alex klasik bir 10 numaraydı. Artık klasik 10 numaralar çok yok. Benim oyun tarzım ikinci bir forvet, daha çok 9 numaraya yakın. Topu çok seven bir futbolcuyum. Ceza saha içerisinde bulunmayı seviyorum. Pazar günü bizi bekleyen önemli bir maç var, o maça kadar hazır olmak istiyorum. Beklentilerin yüksek olduğunun farkındayım. Tek hedefimiz takıma katkı sağlamak. Bunu yapabilirsem çok mutlu olurum."
 
Brezilyalı futbolcu törenin ardından FB TV'de yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'ye transfer süreciyle ilgili önemli bilgiler vererek şöyle konuştu: '
 
'F.Bahçe'ye tranfer olmadan önce Trabzonspor, Zenit'e F.Bahçe'nin teklifinden daha yüksek bir rakam önerdi. Kulübüme gittim ve 'Bir yere imza atacaksam, bu Fenerbahçe olacak' dedim.'
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER