FUTBOL

Fenerbahçe'de 3 antrenörü Comolli gönderdi

Fenerbahçe'de sportif direktörü Comolli, Cocu'nun çalışmalarını beğendiği 3 antrenörün görevine son verdi.

Fenerbahçe'de 3 antrenörü Comolli gönderdi - Sayfa 1

Fenerbahçe'de Volkan Demirel, Aatif ve Dirar'ın kadro dışı kalması, teknik heyette ise Turgay Altay (Analist), Murat Öztürk (kaleci antrenörü) ve Alper Aşçı'nın (kondisyoner) görevine son verilmesi deprem etkisi yaratırken, alının kararlarla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

Fenerbahçe'de 3 antrenörü Comolli gönderdi - Sayfa 2

COCU MEMNUNDU, COMOLLİ GÖNDERDİ Hollandalı teknik adam Cocu, Aykut Kocaman'ın ekibinde yer alan ve Ali Koç'un ricasıyla bu sezon da takımda kalan yardımcı hocaların performansından hayli memnundu. Spartak Trnava galibiyeti sonrasın yardım antrenörlerle konuşan tecrübeli teknik direktör, "Sizden çok memnunum. Çok iyisiniz. Bana yabancı bir ülkede çok destek oldunuz. Size daha farklı sorumluluklar, daha aktif görevler vermeyi düşünüyorum. Yarın bunları detaylı olarak Samandıra'da konuşalım" dediği öğrenildi.

Fenerbahçe'de 3 antrenörü Comolli gönderdi - Sayfa 3

Ancak bu konuşmanın üzerinden 24 saat geçtikten sonra Cocu'nun yeni görevler vermeyi düşündüğü isimlerin işine Comolli tarafından son verildi. "BÖYLE OLACAĞI BELLİYDİ" Kararı duyan Aşçı, Öztürk ve Altay büyük şaşkınlık yaşadı. Daha sonra aralarında yaptıkları toplantıda ise, "Cocu'nun da haberi yokmuş. Böyle olacağı belliydi" ifadelerini kullandılar.