BASKETBOL

Fenerbahçe taraftarından TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu’na büyük tepki

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hidayet Türkoğlu, Fenerbahçe Doğuş'un şampiyonluk kupasını vereceği sırada taraftarların protestosuyla karşılaştı. Fenerbahçeli taraftarlar seremoni öncesinde Türkoğlu'nu yuhaladı ve "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" tezahüratı yaptı.

Fenerbahçe taraftarından TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu’na büyük tepki

Tahincioğlu Basketbol Ligi’ni şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe Doğuş’a kupasını vermek için sahaya gelen Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hidayet Türkoğlu, sarı lacivertli taraftarların yoğun tepkisiyle karşılaştı.

Play-off final serisi beşinci maçında TOFAŞ’ı 94-64 yenen Fenerbahçe Doğuş, üst üste 3, toplamda ise 9. kez şampiyonluk sevinci yaşamayı başarırken kupa seremoni öncesinde salonda gergin bir hava vardı.

Serinin bir önceki maçında tribünlerin söylediği İzmir Marşı’na eşlik etmediği için tepkileri üzerine çeken federasyon başkanı Hidayet Türkoğlu, şampiyon Fenerbahçe’ye kupasını vermek için Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda parkeye indi.

Ancak bu sırada Fenerbahçeli taraftarların yuhalamalarına maruz kalan Türkoğlu, tepkiler karşısında sessiz kalırken tribünlerden “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” tezahüratı yapıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başdanışmanlığını da yapan Hidayet Türkoğlu’na bu görev için 60 bin TL maaş, özel araç ve koruma tahsis edilmişti.

Obradovic'ten Aziz Yıldırım'a teşekkür

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER