YAZARLAR

Fenerbahçe taraftarı başkana yardımcı olmalı

Yıldız transferleri olmadan da kombineler tükenebiliyormuş. Forma satışı için rekor hedef koyulabiliyormuş. Hazırlık maçında bile 30 bin civarında taraftar olabiliyormuş

Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]

Fenerbahçe’de rekor oy ile başkan olarak seçilen Ali Koç durmadan çalışmalara devam ediyor. Yapılacak çok iş olduğunu ve şampiyonluktan ziyade önce kulübün marka değerini arttıracağını, borçları azaltacağını ve geleceğin Fenerbahçe’si için çalışacağını söylemişti. Şu ana kadar yaptığı her icraat ile taraftarın taktirini kazanan bir başkan var.

Şeffaflık dedi ve arkasında durarak tüm borçları detaylarına varıncaya kadar açıkladı. Kısa ve uzun vade borçları, gelir ve giderleri, bunları nasıl çözüme kavuşturacağını izah etti. Kombine, bilet, TFF ve hatta Fenerium gelirlerinin bile temlik edildiği bir kulübü devralmış. İşi çok ama çok zor. Taraftarın bıkmadan usanmadan bu yükten kurtulmak için Ali Başkana destek olması gerekmektedir. Bu borçlar bir yerde patlayacaktı ve Ali Koç buna engel olmak için dersine sıkı çalışmış. İnşallah en kısa sürede borç yükünü hafifletecek hamleler yapacak. Özellikle taraftarın bu konuda desteği çok önemli. Kombinelere gösterilen büyük ilgi aynı şekilde Fenerium satışlarına da yanmış görünüyor. Sadece web sitesi üzerinden yapılan forma satışı 44 bini geçmiş durumda. Mağaza satışlarını bilemiyoruz ama hedefin 1 Milyon olduğunu biliyoruz. Fenerbahçe taraftarı inanıyorsa 1 Milyon formayı alır. Bu konuda şüpheniz olmasın. Yönetimin nokta atışlarına taraftar mutlaka destek verecektir.

Özellikle transfer hamlelerini takdirle izliyorum. Berke, Barış ve Ferdi gibi genç ve potansiyeli olan gençlerin bu takıma kazandırılması büyük bir başarıdır. Eljif, Kağan, Yiğit, Ozan, Salih, Uygar, Beyhan, Samet, Serhat gibi gençler Fenerbahçe’nin geleceği adına umut veriyor. Teknik Direktör Cocu’nun gençlere gösterdiği önemi biliyoruz. Fenerbahçe’de her yıl kaybedilen yetenekler artık kaybedilmeyecek ve her yıl yenileri eklenecek. Milyonlarca Euro saçıp oyuncu aldığımız ve hiçbir şekilde istifade edemediğimiz oyuncuları izlemek yerine ucuz maliyetli gençleri izlemeyi tercih ederim. Taraftar da gençlere destek verme konusunda üzerine düşeni yapar.  Bunların yanı sıra takıma nokta atışı transferler yapılacak. Bonservis bedeli ödeyerek oyuncu alabilecek bir durumda olmayan Fenerbahçe, kiralama modeli ile takviye yapacak. Muhtemelen takımdan ayrılacak isimler olacaktır. Tüm gençlerin aynı anda takıma olması mümkün görünmüyor. 2-3 tanesi yine kiraya verilebilir. Birkaç isimde kulübe gelir sağlamak adına satılabilir.

Yıldız transferleri olmadan da kombineler tükenebiliyormuş. Forma satışı için rekor hedef koyulabiliyormuş. Hazırlık maçında bile 30 bin civarında taraftar olabiliyormuş. Yeter ki taraftarı ile barışık, şeffaf bir yönetim ve sözünde duran bir Başkan! Ali Koç ben bu kulübü her yıl şampiyon yapacağım demedi. Bu yıl şampiyon yapacağım da demedi. #yeniden sloganı ile neler yapacağının sinyalini verdi. Azim, mücadele, hırs, başarı, dolu tribünler, şeffaf mali yapı ile taraftarın desteğini arkasına aldı. En büyük transfer tribünlerdir dedi. Eski günlerdeki gibi Saraçoğlu deplasmanından puan almak artık kolay olmayacak.

Taraftarımızın yapması gereken herkes elinden geldiğince maddi olarak başkana destek olmaktır. Takıma inanmak ve desteklemektir. Zorlu bir süreç olacak ama sonunda kazanan Fenerbahçe olacak.

Yorumlar
TREND HABERLER