FENERBAHÇE

Fenerbahçe Sissoko için Tottenham ile anlaşmaya vardı

Fenerbahçe'nin Moussa Sissoko'yu transfer etmek için Londra'da girişimlerde bulunduğuna yönelik iddialar gündeme gelmişti. BeinSports'un son dakika haberine göre sarı lacivertliler Sissoko ve kulübü Tottenham ile anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe Sissoko için Tottenham ile anlaşmaya vardı

BeinSports’un son dakika haberine göre sarı lacivertliler Sissoko ve kulübü Tottenham ile anlaşmaya vardı…

İngiliz ve Fransız basınında bugün yer alan haberlerde; Tottenham’ın eski futbol direktörü olan Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli’nin Kuzey Londra kulübüyle Sissoko için görüşmeler yaptığı ifade edilmişti. Tottenham’ın transfer dönemi bitene kadar Moussa Sissoko için görüşmeleri sürdürme ve kendileri adına kabul edilebilir bir teklif bekledikleri bilgisi verilmişti.

Haberin duyulmasından sonra sosyal medyada Fenerbahçe taraftarları arasında Sissoko transferi büyük heyecan yarattı. Josef’in gidişi sonrası orta sahada dinamizmi yüksek bir isme ihtiyaç duyan sarı lacivertliler Fransız futbolcunun Tottenham’dan mutlaka alınması gerektiği konusunda birleşti.

Fenerbahçe’nin Moussa Sissoko için bu yıl kiralık, gelecek yıl da ‘zorunlu’ satın alma opsiyonu içeren bir teklif sunduğu öğrenildi. İki taraf arasındaki görüşmelerin olumlu sonuçlandığı ve Fransız oyuncunun hafta içerisinde İstanbul’a geleceği bildirildi.Öte yandan Tottenham’ın bu akşam Manchester United ile oynayacağı karşılaşmada Sissoko 18 kişilik kadroya alınmadı.

TOULOUSE’DA PARLADI, EURO 2016’DA PATLADI : 29 yaşındaki Fransız orta saha oyuncusu Moussa Sissoko, Toulouse altyapısından yetişti ve bu takımla parladı. Ocak 2013’te 2 milyon Euro bonservis ücretiyle Newcastle United’a transfer olan Sissoko, EURO 2016’da gösterdiği performansla transferin gözdesi haline geldi. Tottenham, 35 milyon Euro bonservisle transfer etti. Tottenham’da 82 maça çıkan Moussa Sissoko, 2 gol 9 asistle beklentilerin altında bir performans sergiledi.

Fenerbahçe'de güzel günler kapıda!

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER