FENERBAHÇE

Fenerbahçe Nani'yi satıp Cezayirli futbolcuyu alıyor!

Fenerbahçe yönetimi Inter’in peşinde olduğu Luis Nani’yi 10-12 milyon Euro arasında satmayı planlıyor .

Fenerbahçe Nani'yi satıp Cezayirli futbolcuyu alıyor!

Yerine alınacak isim ise son derece tanıdık. Valencia'da sözleşmesi bitecek olan Feghouli'yi alarak hem kar edecek hem de kaliteli bir yabancıyı kadrosuna katacak.

UEFA Avrupa Ligi'nden hakem faciası sonucu elendikten sonra tüm konsantrasyonunu Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'na veren Fenerbahçe, bir yandan da gelecek sezonunun planlamasını yapmaya devam ediyor.

Sarı-Lacivertli yönetim İtalyan basınında son günlerde yer alan Inter'in Luis Nani'ye olan ilgisini değerlendirmeyi planlıyor. Buna göre Fenerbahçe, sezon başında kadrosuna kattığı Portekizli yıldızını Inter'e 10-12 milyon Euro civarında son derece cazip bir fiyata sattıktan sonra bu paraüyı kasasına koyacak.

Sonrasında da uzun bir süredir gündeminde olan Valencia'nın haziran ayında sözleşmesi bitecek olan Cezayirli yıldızını kadrosuna katacak. Böylelikle hem önemli bir gelir kalemi yaratılacak hem de yıldız bir futbolcu bonservis bedeli ödenmeden kadroya dahil edilmiş olacak..

Volkan Demirel'e çağrı: Şehit yüzbaşıdan özür dile

FENERBAHÇE'NİN 3 YILLIK ANLAŞMA SAĞLADIĞI BELİRTİLİYOR

Takvim'in haberine göre; Kulübe yakın kaynaklardan gelen haberlere göre Fenerbahçe, Cezayirli futbolcu Feghouli ile 3 yıllık bir sözleşme için el sıkışmış durumda.

Futbola Fransa'nın Gronoble takımında başladıktan sonra gösterdiği başarılı performans sonrasında La Liga ekiplerinden Valencia'ya transfer oldu.

Valencia ile bu sezon 36 maça çıkan Cezayirli futbolcu 6 gole imza atarken 4 de gol attı. Feghouli sağ kanatta hücuma dönük olarak görev yapıyor

Yorumlar
TREND HABERLER