FUTBOL

Fenerbahçe Koeman'la çıkışa geçti

Fenerbahçe, Phillip Cocu'nun ardından teknik sorumluluğa getirilen Erwin Koeman yönetiminde çıkışa geçerek 3 resmi maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik aldı ve bu sezon en iyi serisini yaptı

Fenerbahçe Koeman'la çıkışa geçti - Sayfa 1

Fenerbahçe, Phillip Cocu'nun ardından teknik sorumluluğa getirdiği Erwin Koeman yönetiminde çıkışa geçti.

Fenerbahçe Koeman'la çıkışa geçti - Sayfa 2

Sarı-lacivertlilerde, Süper Lig'in 10. haftasında MKE Ankaragücü karşısında alınan 3-1'lik yenilginin ardından Hollandalı teknik adam Phillip Cocu'nun görevine son verildi. Fenerbahçe, Cocu'nun yerine göreve getirilen yardımcısı Erwin Koeman yönetiminde, bu sezonki en iyi serisini yakaladı.

Fenerbahçe Koeman'la çıkışa geçti - Sayfa 3

Yeni teknik direktör gelene kadar takımı çalıştırması istenen Koeman yönetiminde Fenerbahçe, Süper Lig'de deplasmanda Galatasaray, daha sonra da UEFA Avrupa Ligi'nde Anderlecht'le kritik maçlar oynadı. Galatasaray karşısında 2-0'dan geri dönerek sahadan 2-2 beraberlikle ayrılan Koeman'ın takımı, Avrupa'da da Anderlecht'i 2-0 yenerek gruptan çıkma yolunda önemli bir adım attı.

Fenerbahçe Koeman'la çıkışa geçti - Sayfa 4

Koeman yönetiminde, üçüncü sınavını Aytemiz Alanyaspor maçında veren sarı-lacivertliler, rakibini 2-0 yenerek milli araya moralli girdi. Zor bir dönemde birinci adam pozisyonuna getirilen Koeman, sarı-lacivertli takımın başında çıktığı 3 resmi maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik alarak iyi bir sınav verdi.