YAZARLAR

Fenerbahçe kimi transfer etsin?

Fenerbahçe kimi transfer etsin?

Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]

Aykut Kocaman’ın istifa etmesinden sonra yönetimin onu ikna etmesi biraz uzun sürse de işi tatlıya bağladılar. Sonrasında ise Aykut hoca o gün ikna olmuştu dediler. Ardından nasıl ikna edildi, transfer de tam yetki verildi gibi söylentiler de peşin sıra geldi. Abdullah Kığılı en az 3 oyuncuyu kadromuza katacağız dedi. Sonrasında ise bu oyunculardan en az 2 tanesinin 2 Ocak Antalya kampına katılabilmelerini sağlamak adına gerekli çalışmaların yapıldığını söylediler.

Kamp başladı ama biz yeni oyuncu göremedik. İllaki transfer süresinin bitmesine dakikalar kala mı transfer yapılmalı? Avrupa kulüpleri daha önce anlaşmaya vardığı oyuncularla sözleşme yaparken biz daha kim alınacak diye konuşuyoruz.

Fenerbahçe için o kadar çok isim anılıyor ki artık kimse inanmıyor. Habercilik anlamında gerçek istihbarat yapılmadan, aldığımız duyuma göre diye bir sürü isimler sıralanıyor.

Chamakh, Eren Derdiyok, Batalla, Sercan, Zarate, Belhanda, Velbuena, Higuain, Demba ba, Marko Marin, Lorente, Sneijder, Diego, Ziegler, Andre Santos, Emenike, Mert Nobre, Reyes ve daha birçok isim bu transfer döneminde hem de devre arasında Fenerbahçe’ye gelecek, geldi, çok yakın, anlaşıldı gibi haberlerle manşetlere taşındı.

Yönetim takımın ihtiyacı olduğu yerlere takviye yapacaksa stoper, Alex pozisyonunda ve oyunu iki yönlü oynayabilecek bir orta saha, bir de forvet transfer edilmesi gerekir. Ben Fenerbahçe taraftarının hangi bölgelere kimin transfer edilmesini istediğini merak ediyorum. Fenerbahçe yönetiminin transfer konusunda yapmış oldukları hataları saymama gerek yok. Hep gereksiz adamların alındığı günleri çok şükür geride bıraktık. Son yıllarda eskiye nispeten daha başarılı isimler alınıyor. Yine de Bienvenü ve Cristian ikilisini de hatalı transferler arasına alabiliriz. Takımdan gönderilmeyen oyuncular da aynı şekilde sayılabilir. İstediği kadar Fenerbahçeli olsun Selçuk Şahin Fenerbahçe’de yıllardır gereksiz duruyor. Semih oynamadığı halde kadroda tutuluyor. Genç yetenekler hep kulübede bekliyor, kiralanıyor ve gönderiliyor. Asıl sıkıntı gittikleri takımda iyi oynamaya başladıktan sonra doğuyor. Özgür Çek Ankaragücü takımına gitti ve harikalar yarattı. Bu oyuncu nasıl gönderilir dedik. Geri geldikten sonra ise beklemeye mahkûm edildi.

Fenerbahçeliler sizler takımınıza kimin transfer edilmesini isterdiniz? Bunu diğer takım taraftarları da kendi takımlarına uyarlayabilirler.

Benim tercihim Rolando, Belhanda ve Emenike olurdu.

 

Yorumlar
TREND HABERLER