FENERBAHÇE

Fenerbahçe ilk transferini yaptı

Sezon boyunca çift yönlü orta saha eksikliği yaşayan Fenerbahçe, bu soruna kendi yıldızı ile çözüm bulacak..

Fenerbahçe ilk transferini yaptı

İtalya Serie A ekiplerinden AS Roma'nın 11 milyon euroluk satın alma opsiyonunu kullanmayacağı Salih Uçan'ın geleceği belli oldu. Fenerbahçe, 21 yaşındaki yıldız adayını takımda tutacak...

Sakatlıklar ve teknik adam değişiklikleri nedeniyle AS Roma'da göze giremeyen Salih Uçan'ın yeni sezon planlaması içine dahil olduğu; Başkan Aziz Yıldırım'ın da genç futbolcunun sarı-lacivertlilerde kalmasını istediği öğrenildi.

Sezon boyunca çift yönlü orta saha eksikliği yaşayan Fenerbahçe'de yeni transfer gözüyle bakılan Salih, UEFA'dan gelen kısıtlama nedeniyle transferde ekonomik açıdan tedbirli davranmak zorunda olan sarı-lacivertlilerin kozu olacak.

Süper Lig'de yeni sezon ne zaman başlıyor?


Roma'dan ayrılmaya hazırlanan ve eşyalarını toplayan Salih Uçan, Fenerbahçe'yle sezon başı çalışmalarına da katılacak. Maç eksiğini kısa sürede atlatması beklenen ve '8 numara' pozisyonunu devralacak olan Salih; Ozan Tufan ve Diego Ribas'ın rolünü üstlenecek.

Bu sezon Roma'da 6 maça çıkabilen ve 180 dakika sahada kalan orta saha oyuncusunun Fenerbahçe ile 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor

Yorumlar
TREND HABERLER